maanantai 10. joulukuuta 2012

#77.

 
Viimeinen täys viikko työharjottelua jäljellä! Edelleen mietin, mitä teen täällä seuraavat 7 päivää, mutta noooh.. Bloggailen. ;)
Eilen vaiko toissapäivänä pistin myös tilaukseen merkonomi-lakin, toivottavasti se ehtii saapua! Olin taas tosi ajoissa, jotenkin on vaan sellanen blöääh-olo. Nukkuminenhan olis lempihommaa.
 
Siippa on aamulla suunnannut viiden aikaan töihin. Yleensä herään kun kello soi, mutta nyt ei mitään tietoa. Onneksi heräsin omaan kelloon sentään, ihmettelin vaan kun toinen puuttui vierestä.
 
Meidän on pitkään pitänyt hankkia partsille jouluvalot. Ei oo vaan löytyny kivoja ja on unohtunu ja ei oo jaksanu ja yhyy. Nyt oltiin reippaita ja eilen sitten sisustettiin! Kiva kasvihuone saatiin aikaan. :D
 
 
 
 
Miksei kukaan varottanut, että äitysvitamiinit on perkeleen kalliita? Tääkin tötsä kustansi hienot 18 euroa! Mutta noo, mitäpä sitä ei toukan terveyden puolesta. :) Ja jos noi vähän piristäiskin, etten ihan joka päivä tarvitsis kaksia päikkäreitä.

 
 
 
Lauantaina meillä oli pikkujoulut avokin veljen luona. Maha tuppaa turpoomaan iltaisin aina huolella, niin piti etsiä joku kiva väljä systeemi illaksi. H&M:n Mama-osasto pelasti!
Hintaa tais olla 24 euroa tällä koltulla.
Nyt kun maha ei kuitenkaan NIIIIIN iso oo, niin menee kivasti legginsien kanssa tunikana. :) Ja myöhemmin varmaan sitten farkkujen kanssa neulepaitana.










Huomenna saan onneks oman äidin kylään pitkästä aikaa! Pikaisesti vain, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Ei nyt oikein jaksa pysyä ajatus kasassa. Kai sitä vois ruokaa lähteä metsästämään tuolta alakerrasta. Puuro pitää nälkää näköjään vaan tunnin verran. ;)
Ai niin, ja lauantaina oksensin ekan kerran! Ja tähän mennessä ainoan.
Aika vaan sais kulua nopeemmin... Jotta oltais turvallisilla vesillä. Beebiksen sydän kyllä pitäs nyt tässä muutaman päivän sisään alkaa jumputtamaan. :)
Hihii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti