maanantai 13. toukokuuta 2013

#120. Stressi ohi!

Hieman ehti nyt taas taukoa kirjoittelussa tulla! Joinain päivinä on pitänyt hoitaa miljoonaa asiaa, seuraavana päivänä palautua jotta saa taas energiaa sitä seuraavaan päivään. Ei tässä olla ihan samoissa jaksamisissa tällä hetkellä, kuin aiemmin! :)
Tää postaus varmaan sisältää hyvin sekalaisesti vähän kaikkea, mitä nyt tällä hetkellä muistan kertoilla.
Päätin, että päivittelen blogia nyt kun mulla on aikaa keskittyä, mutta jotenkin tuntuu etten pysty keskittymään..?! :D

Viikonloppuna päästiin viettämään tän kevään suurinta "aikasyöppöä", ystävän häitä. :)
Ainakin kaason näkökulmasta vihkiminen ja juhlatilaisuus meni nappiin.
Hieman meinasi aikataulu pettää, kun piti kiirehtiä kuvaukseen ennen vihkimistä. Joten ainakin itse pistän korvan taakse, että väljä aikataulu saattaa vähentää hikoilua! :) Tosin saattaa olla, että hääparin sykkeet olis silti lähennelleet huimia lukemia! :D

Aamulla käytiin kampaajalla laitattamassa toisen kaason kanssa AIVAN IHANAT kampaukset! Ja jumankauta mikä kesto! Sunnuntaina kiharat olivat nukutun yön jälkeen vielä täydessä iskussa ja sain tehtyä niistä toisen kampauksen, kun suunnattiin viettämään äitienpäivää!

Ihana, vaikka itse sanonkin!


Mekkokin mahtui vielä päälle!
Puolilta päivin hoidettiin kaasohommia ja hieman myös bestmanien, sillä auton koristelunkanssa ilmeni ensimmäinen "oho ei se ollutkaan niin nopeeta"-ongelma. :D
Hääpari saatiin kuitenkin kirkolle ajoissa ja sydän pamppaillen me kaasot suunnattiin alttarille valmiiksi.
Teki kyllä niin tiukkaa pidätellä kyyneleitä, kun häämarssi alkoi soimaan ja morsian asteli isänsä kanssa kohti alttaria. Varsinkin, kun jostain mielen sopukoista möngersi esiin se varma itkun aiheuttaja; mun oma isäni ei valitettavasti koskaan tule saattamaan mua alttaria pitkin.
Ajatukset sai onneksi hallittua ja pystyi lopulta keskittymään itse vihkimiseen. :)

Ne sano "tahdon" ja lähtivät.


En ymmärrä mikä siinä on, että usein hääpäiväksi sattuu niin hyvä sää! Ja ihanaahan se oli totta kai, tuskinpa kukaan sadetta tuonne olis toivonutkaan. :D Tuuli toki oli hieman ongelmallinen kuplia puhallellessa, sillä toisella puolella pihaa seisoneet saivat saippuat naamaansa! :)

Onnistuneesti vieraat löysivät juhlapaikalle, sillä tuo pirullinen tuuli oli heitellyt tienvarsiopasteita nurinkurin matkan varrella. Ilta jatkuikin sitten alkumaljalla, ruokailulla, kahvittelulla ja puheilla. :) Loppuyöstä oli sitten disco pystyssä! :)

Lieköhän kuinka mones
Pommac-lasillinen tän vuoden puolella...

Sunnuntaina, muutaman tunnin unien jälkeen, suunnattiin mun äidin luokse maalle. Onneksi sinne ei aja kuin tunnin, oli sen verran väsynyt fiilis. Tuntui kuin unessa olis menny. :D 
Saatiin napa täyteen ruokaa ja kinuskikakkua. Melko nopeaksi visiitti jäi, kun energiatasot oli sen verran alhaiset! Ens kerralla sitten pidemmän kaavan kautta, saunan kera! Ah!
Miehen äidillä käytiinkin jo tuossa helatorstaina juhlistamassa, kun aavistelin sunnuntaista tulevan hieman väsyneen.. :D
Ja kyllä viime yönä maittoikin sellaset miltei 13 tunnin unet!

Viime viikolla alkoikin sitten viimenen raskauskolmannes, hui. :)
Huomaa kyllä, että Irmelin potkut on alkanu saada voimia ja koko tyyppi on kasvanut, sen verran korkeallakin osa potkuista tuntuu. Iltaisin on ollut ihana seurata mahaa, kun se heiluu joka suuntaan. Ja monena iltana on tuntunut jo hikka! Ainakin hikka sen oletan olevan, kun niin säännöllisesti tuntuu kevyt tölväisy. :)
Myös aiemmin todettu raskausdiabetes voi hyvin. Viikon seurailun jälkeen arvot olivat niin hyvät, että seurailen nyt verensokereita joka toinen viikko ja vain aamuisin. :)
Menneenä torstaina alkoi myös Klexanen pistely. Ehkäistään siis verisuonitukosten muodostumista nyt vikan kolmanneksen aikana. Olikohan niin, että viikkoa ennen laskettua aikaa se tulee sitten lopettaa... Tai jos meinaa Irmeli tulla aiemmin, niin sitten tietenkin lopettaa pistäminen samoin tein. Ennustele siinä sitten! :D

Tällä viikolla olisi ainoastaan tiedossa synnytysvalmennus (!!!!!) torstaina. Sitä ennen ajattelin ensin levätä levot pois ja sitten pohjamaalata Irmelin tulevan huoneen. Pari viikkoa olisi aikaa, ennen kuin alkaa se kauhulla odotettu hissiremonttikin!
Vaan nyt koitan saada edes pyykinpesukoneen päälle ja saisi kodin siivottua viihtyisäksi! :)

3 kommenttia: