torstai 30. toukokuuta 2013

#125. 30+0.

Nyt onkin sit tiedossa kuvapläjäys! Ja annan kuvien puhua puolestaan, pienellä selostuksella toki. :)
(Myöskään olo ei oikein salli koneella istuskelua, happi loppuu, oksettaa, pyörryttää, ahistaa...)


Lastenhuoneen lattia on valmis! Listoja myöten, jes! Joten sain viimeinkin huoneeseen siirrettyä (pikemminkin siirrätettyä) tuon lipaston, jotta pääsin järjestelemään vaatteet, jotta tiedän missä mennään! :D
Vaatteita ei ihan tuhotonta määrää kyllä ole. Parhaimmillaan kun on lukenut joistain blogeista, että vaatteita löytää koko lipastollinen tai vaatekaapista viiden hyllyllisen verran! Meillä ei oo ees ylälaatikko täynnä. Kuvaa en tietenkään tajunnut ottaa.


Huonehan tulee siis hakemaan vielä järjestystään, nyt on aika askeettinen sisustus Irmelillä tiedossa. Jotkut verhot vois ehkäpä olla kivat. :D Varmaan ihan valkosilla mennään. :) Hyllytkin on tulossa, kunhan tavarat hahmottavat paikkansa. Eli ts. kunhan hoitopöydän virkaa ajava lipasto kuvan alakulmassa löytää paikkansa!
Täytyy kyllä nyt kerrankin kehua Ikean tuotetta. Toi pinnasänky on ehkä helpoin ikealaisuus, jota oon ikinä koonnut! Toivotaan, että pysyy myös kasassa. :D
Vaunuihinkin sain ostettua jo hyönteissuojan, jee. :D Nyt pitäis vielä sadesuoja ostella. Oon kyllä jo löytänyt haluamani. Ei oo nyt ihan edullisin, mutta oon tuohon kuosiin niiiiin rakastunu syystä tai toisesta!

Kuva.

Tätä oon mielestäin nähny myös vaunuihin sopivana, eikä vain ratasmallina! Iiiiiiihana!



Irmelin ekat taulut laitettiin myös jo paikoilleen, hihii. :) Tuohon oven taakse jää vielä seinää, mutta on kyllä niin jämä koko seinä etten tiiä mitä sille tekis. Inhottaa hukkaneliöt! :D Joten taulut majoittuvat sitten tuossa.


Kun sitten sain vaatteet järjesteltyä, niin totesin ettei 50cm vaatteita ole olleskaan! Kävin muutamat kappaleet Lindexiltä hakemassa, jos nyt sattuukin tyyppi olemaan minikokoa. :) Ei tarvii lähteä teltassa kotiin.
Mulla on hieman myös tyttö-olo alkanut katoamaan, jostain syystä olen jo 85% varma, että mahassa majailee poika. Voi jos vielä ultraan pääsisin! Miksei tuosta navasta voi vaan kurkistaa, että haloo, kuka siellä on!


Löysin kyllä niin söpöt lakanat, että vaikka olivatkin tyttöväriset niin pitihän ne hankkia! :) Ja isotkin ovat äippäpakkauksen peittoon, mutta jos tää lämpö jatkuu elokuussa, niin ei peittoa taida tarvita. :D Pärjää pelkällä pussilakanalla.
Meillä tosiaan on tänäkin aamuna yhdeksältä ollut asunnossa lähemmäs 27 astetta lämpöä. Onneksi noi makkarit hieman viilenee iltaa kohden, kerta niihin paistaa vain aamuaurinko.


Ja maha tätä nykyä! Raskausarvista en mainitse mitään suuntaan enkä toiseen, koputtelen vain puuta. Nuo kaksi aikaisempaa arpea onkin viime syksyn sairaalareissulta muistona!
Taustalla näkyvä tuuletin on myös lempparikaveri tätä nykyä sohvalla maatessa, ah. Tuntee jotenkin ehkä selviävänsä päivästä elossa. :D
Turvotukset alkaa myös kertymään kehoon koko ajan vaan paremmin. En edes halua kuvitella jalkoja ja niiden ulkonäköä tuossa heinäkuun aikana...

Nyt menen haukkaamaan happea tonne sohvalle. Ja haaveilemaan Arnoldsin donitseista. Aivan jäätävä himo iskeny niihin tän päivän aikana, voi luoja. Pakko saada kuuden satsi niitä. Tai ees muutama. Josko tuo mies jaksais käydä salille mennessään kyseisen puljun kautta... Voin uhrautua ja syödä kaikki donitsit itse, ettei treeni mene hukkaan!

PS. Huomisesta lähtien lasketaan enää yksinumeroisia viikkoja h-hetkeen, hihii! :) Tammikuussa tää nykyinen hetki tuntui kovin kaukaiselta oksentelun lomassa...
Meidän tyyppi kotiutuu kohta!

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja vauvalle! :) Ja nätti masu!

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo vihreä seinien sävy ja söpöt taulut. :) Miten aika menee näin nopeasti? Kohtahan teidänkin pieni jo syntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Helmi! sävy oli yllättävän hyvä omastakin mielestä! :) jostain syystä koko raskausajan vihreä miellyttänyt, oli kyse blogista, vaatteista tai ruoka-aineista.
      h-hetki tosiaan lähenee, mutta silti tuntuu, että oon vaan raskaana; ei sieltä mitään lasta tule kuitenkaan. Ihmeellisesti toimii ihmismieli :D

      Poista