sunnuntai 18. elokuuta 2013

#146. Ensimmäinen viikko.

Ehkä turha odottaa mitään järkevää postausta. Mulla on pää niin täynnä vauvaa, ettei sinne muuta mahdukaan. Vähän väkisin nytkin tätä kirjoittelen, mutta toisaalta haluaisin jatkaa blogin kirjoittelua.. Jotenkin ei tunnu vain olevan aikaa siihen. Vaikka nytkin Irmeli tuolla vetää sikeitä. Ähinän perusteella tosin kohta taas syödään! :)


Eilen tuli Irpalle viikko täyteen mahan ulkopuolella. Tiistaista lähtien ollaan oltu kotona ja nuuskuttelen vain tuota rakasta kaikki päivät.
Öisin nukutaan sellaisia 3-4 tunnin unipätkiä, välillä vähän lyhempiäkin. Ja joka yö on nyt menty pääosin rintamaidolla! :) Päivisin sitten menee korvikettakin, tytsyn ruokahalu on välillä valtava. Sairaalassakin ensimmäisenä yönä hoitajien piti antaa aina vaan lisää maitoa, jotta beibi rauhottuisi. Menihän sitä lopulta 65 milliä. :D Pulautteluihin ei vielä olla päästy onneksi tutustumaan, mutta mahaa vääntelee aika usein. Raivareita ei tästäkään olla saatu vielä aikaan, typy rauhoittuu vähän vauhdikkaampaan heijaamiseen lopulta. :)

Huomenna olisi tiedossa labrakäynti, Irmelin oma. Katsotaan onko trombosyytit (?) normaalilla tasolla, osastolla ollessa ne hieman laskivat. Johtuu kuulemma varmaankin päässä olevasta pahkasta.
Äitiä jännittää kovin, että miten huominen reissu menee.

Pohdin vielä, kirjoittelenko synnytyskertomusta. Haluaisin tehdä sen kunnolla, joka taas vaatisi keskittymistä; tuntuu ettei multa sitä paljoa löydy nykypäivinä. :D


2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana muru! Onnea onnea! <3

    VastaaPoista
  2. Voi kirjoittele ihmeessä synnytyskertomusta, meidän "kohta se on edessä"-lukijoiden riemuksi! :)

    VastaaPoista