torstai 1. elokuuta 2013

#142. Odottavan aika.

Tänään alkoi sitten viimenen raskausviikko ennen laskettua. :)
Tällä viikolla onkin keretty käydä jo kahdesti Jorvissa, huomenna olis tosiaan kolmas visiitti. Kerran on myös neuvolassa vierailtu.
Neuvolassakaan ei sen kummosempia, purin oloani, kuunneltiin sydänääniä, vauva on kuulemma aivan lähtökuopissa ja sf-mitta oli kasvanut kokoon 38. Mitta se vaan kasvaa vaikka vauva valuu alemmas... :D

Nyt oon pystynyt muutaman illan ottamaan oikeasti rentoutumisen kannalta. Ollaan miekkosen kanssa katsottu leffa iltaisin ja mäkin oon yhden yön jo pystyny nukkumaan! Tosin saatoin heräillä supistuksiin yön aikana, johonkin kipuun ainakin. Ja tänään on menkkakipuja ollut ihan siedettävästi, ei oo särkylääkkeet auttanu pahemmin. Jotenkin en silti jaksa uskoa, että Irmeli tuolta itse punkis ulos. Mukavuudenhalunen, äitiinsä tullut. ;)


Entistä selvemmin alkaa näkyä taisteluarvet vatsanahassa. Tiedän, ei ole mitenkään pahimmasta päästä, mutta toivon niiden kuitenkin ajan myötä haalenevan. :)

Oon myös ehtinyt jo niin haaveilla uusien treenivaatteiden ostosta. Ja treenikenkien, sillä mun jalka ei nykyään mahdu enää edes popoihin kokoa 41. Ennen raskautta jalan koko kun oli siro 39. :D Oon varautunut siihen, ettei se ihan alkuperäisiin mittoihin palaudu, sekään...
Voi sitä fiilistä, kun aamulla pistää nenän ulos partsille ja voi haistaa syksyn kirpeyden! Saa pukeutua lämpimästi, mukavasti, maha ei paina ja eikun kävelylle. :)
Sitä ennen pitäiskin sit kärsiä ainakin yhdet tulevan vknlopun helteet, jösses! Liimaudun kiinni meidän ilmastointilaitteeseen enkä irti päästä. :D


Nyt kuitenkin taidan liimautua tyynyyni. Ja haaveilla siitä, kuinka koulujen alkaessa voitaisiin Irmelin kanssa seurailla taipaleensa aloittavia kahdestaan, ei enää yhdestään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti