maanantai 22. huhtikuuta 2013

#115. Sillisalaattia.

Huh, nyt saa hengähtää.
Lauantaina vietettiin ystävän polttarit ja kuuleman mukaan sankari oli tyytyväinen. Se on pääasia, että neitonen nautti! :)
Itsehän saatoin stressata päivää niin paljon, että taisin jopa muutamaan supistukseen tutustua aamupäivästä lauantaina...

Muutoin viime viikko olikin aika vauhdikasta, mm. sain äitiyspakkauksen! Todella nopeaa toimintaa Kelalta päätösten ja lähetysten suhteen. :) En vaan tajunnut, että se pakkaus on NOIN ISO. Jotenkin elin käsityksessä, että se on aika lailla "normaalin" pahvilaatikon kokoinen.. :D


Kuvailin innostuksissani sieltä muutamat lemppareimmat asusteet;

Ihana talvipuku!


Näitä moni tuntuu vierastavan, mutta mä menetin sydämeni!

Saatoin myös viikolla eksyä H&M:lle ja löysin Irmelille kivan kesäasun elokuuksi! :) Toi pipo on paras!
Siskokin toi tulevalle tädin kullalle ihania pehmoleluja ja muutaman paidan, mutta enhän mä nyt niitä muistanut kuvailla. Joudutte vaan luottamaan mun sanaan, että söpöjä on! :)
Nyt pitäs oikeasti varmaan pikkuhiljaa käydä läpi, että minkäkokosta vaatetta ja millasta on jo hankittuna. Muutoin huomaan synnärille lähettäessä, että bodeja löytyy kasapäin, mutta esimerkiksi ei yksiäkään pieniä potkuhousuja. :D
Läpikäyntiä helpottaisi, kun sais lastenhuoneen remontoitua ja sisustettua... Josko tän viikon projektina saisin aloitettua tapettien irrottelun seinistä. :)

Käytiin tuossa jonkin aikaa sitten tilaamassa myös uus sohva. Sekin on kotiutumassa tänään, joten Masku saa pisteet kotiin nopeasta toiminnasta! Piti kuitenkin mennä reilu kolme viikkoa, ennen kuin sohvan piti saapua. :)
Sit taitaakin kämppä muutoin olla valmiina Irmelin saapumista varten (uus kiva sohva jossa kölliä, astianpesukone ettei tulevalla äipällä mee hermot tiskaamiseen...)
Joo, enköhän mä tänään saa tota remonttia alotetuks, mieskin kun on illat töissä koko viikon. Eikä itselläkään oo muuta menoa, kuin perjantailla häämöttävä sokerirasitus, huih! :P

Maha tuntuu taas kasvaneen viikonlopun aikana. (tai viikon...) Enkä myönnä, että se johtuisi nautituista herkuista! Tarjoiluina oli kuitenkin porkkana- ja kurkkutikkuja ja dippiä, nam! Himoitsen niitä nytkin!

Nyt kyllä nautiskelen kupin kahvia, jotta saan vähän virtaa ja sitten alan hiljaksiin touhuta kotia valmiimmaksi beibille. :)



PS. Oon alkanut unohtelemaan asioita nykyään tai olemaan jotenkin hajamielinen, se on todella ärsyttävää. Esim ystävien kanssa jutellessa tuntuu, ettei keskustelu oikein mun osalta suju kun pää lyö tyhjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti