torstai 25. huhtikuuta 2013

#116. Liikunta on parasta huumetta.

Tulipa just käytyä reippaalla 40 minuutin kävelylenkillä! :) Muutaman hölkkäaskeleenkin koitin ottaa, mutta ei, tuntu mahassa epämukavalta samointein. Joten pidin vauhdin sopivan nopeana ja nautiskelin auringosta kävellen. Kotiinpäästyä tein sitten melko kevyttä lihaskuntoa, huh että tuntu! Oon niin rapakunnossa. :D
Eilenkin tuli aamupäivästä käytyä kävelyllä, puoli tuntia päivässähän se suositus kait on. Tän tahdin kun sais pidettyä, ainakin nyt on niiiiin hyvä fiilis. :)

Eniten kyllä ootan, että pääsen näiden kanssa ulkoilemaan! :)

Yöt on aika tuskasia nykyään.
Saatan olla aivan poikki sänkyyn mentäessä, mutta sitten pyörin helposti 2-3 tuntia hereillä. Ja miksi aina varotellaan, että varsinkin tässä vaiheessa raskautta sinä raukka MIES saatat kärsiä naisesi kuorsaamisesta? Meillä se kärsijä oon kyllä minä. :D Ja tuntuu, että mitä pidemmälle raskaus etenee niin sitä pahemmaksi toi sahaaminen menee. Muutaman kerran on tullu potkastua toista nilkkaan; kun oot vihdoinkin saamassa unen päästä kiinni sen parin tunnin pyörimisen jäljiltä, niin toinen alottaa sellaset seremoniat ja fanfaarit että oksat pois!

Maanantaina tosiaan sohva kotiutui, on se vaan niin hyvä!
Edellinen oli enemmän mallia löhö, joten nyt saa selän kanssa etsiä jonkin aikaa hyvää asentoa tuossa istuessa. Onneksi on tyynyt keksitty. :)




Huominen sokerirasitus alkaa vähän jännittää jostain syystä!
Seitsemän aikaan pitäs pistää lukko jääkaapin oveen ja sinnitellä aamuun asti, kääk!
Mutta nyt syömään lounasta, kun vielä voi! :D


PS. Mahakuvia taas päivitelty. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti