perjantai 21. kesäkuuta 2013

#130. Sairaalareissu.

Vaikka kaik piti olla ok, niin eiköhän neuvolasta eilen tullut puhelu, että ois hyvä lähteä sairaalaan tarkistettavaks proteiinin takia. Pientä raskausmyrkytysepäilyä ilmassa siis. Oltiin just pakattu miekkosen kanssa auto ja valmiina lähdössä landelle juhannuksen viettoon.
Noh, eiku Jorvin kautta sitten vain.

Siellä oltiin sit sydänkäyrillä ja siinä puolen tunnin aikana piirty yllättävän monta supistustakin viivoille. Teki myös ihan kohtuullisen kipeää! Osansa saattoi olla aivan täydellä rakolla, kun käskivät soittaessa pidätellä, että voin sitten antaa näytteen. Vaihteeksi.
Kaikki mittaukset olivat arvoiltaan mainiot,jotain verikoettakin multa napattiin.
Mutta tadaa, protskua ei nyt löytynyt ollenkaan! Mitä hittoa! :D

Lopulta huoneeseen saapu kolmen tunnin odottelun jälkeen lekuri, joka sitten ultras! Oli aika kiva, kun mahanahan alle pitkästä aikaa kurkistettiin. :) Ihanasti nainen selitti mitä kateltiin, mutta en kuitenkaan kehdannut kysyä et onko Irmelin sukupuoli pysyny samana...
Noh, painoarvio oli sitten eiliselle täydelle viikolle 2500g! Ihan kauheen yläkäyrillä ei kuulemma mennä, mutta sain silti lopulta käskyn kokoarvio-ultraan viikolle 36. Joten aika tiuhaan tahtiin tän loppuajan saa neuvolassa ja sairaalassa juosta!
Maanantaina pitäs taas heti viedä labraan pissanäytettä ja otella verikoetta, itse kun olin suunnitellut olevani landella ensi torstaihin asti. Mutta kahtellaan!

Sellasta pikapäivitystä tällä erää, nyt jatkan juhannuksen viettoa rakkaan perheen kera! ♡
Rentouttavaa viikonloppua, jos joku täällä tämän sattuu lukasemaan juhannuksen lomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti