lauantai 29. kesäkuuta 2013

#132. Tuskastumista.


Irmelistä on tullut Niilo Nikkari.Niin neliönmuotoiseksi tyyppi välillä ton kotinsa järjestelee, että jösses.:D Ja ensimmäiset raskausarvet on nyt myös havaittavissa! Omg! Oon niitä kyllä vähän odotellutkin, sillä nuorempana mun iho on tosiaan revennyt aika lailla lihomisen ja kasvun seurauksena.

Eilen oli pikainen neuvolavisiitti, protsku +, mutta paineet normaalit. Pulssi huiteli yli sadan, mutta kuulemma on aivan normaalia. Äsken mittasin ite paineet, niin olivat 127/81. Koskaan en oo vielä noin korkeita lukuja saanu, mutta seurailen oloa.

Parin päivän hermoromahduskin tuntuu helpottavan. Osasyynä varmasti se, että ilma oli viileempi ja sain nukuttua kunnon yöunet.
Muutamat hetket tosiaan mennyt ihan masennuksissa nyt kotosalla. Alkaa varmaan viimein tuntua, kun ei oo masennuslääkitystä käytössä. Ahdistaa, kun haluais vaan levätä ja valmistautua tulevaan, mutta omassa kodissa ei oikein voi olla. Tänään piti evakoitua miehen porukoille, mutta se onnistuukin vasta tiistaina. Eilis-illan sitten vaan itkin ku hengenhädässä, mieskin huolestu, että mikä on.Vollotuksen seasta sain sanottua, että haluan mun äidin. :D
Ehkä mielikin alitajuntaisesti yrittää käsitellä tulevaisuutta ja tulevia muutoksia. Tai sitten herkkishormoonit on ottaneet musta vallan.

Niin pelkopolilla tosiaan kävin! Tunnin ajan juteltiin kätilön kanssa, pääasiassa mä kuuntelin. Kyllä se helpotti omaa oloa, mutta jäi fiilis että olisin halunnut vielä jotain enemmän. En tosin tiedä mitä, varmaan jäädä synnyttämään samantien. :D


Löysin Irmelille kirpparilta kahden euron housut, kokoa 68. Aivan ihanat, vähä  hippiäistyyliset. :)
Tyyppi meinas myös eilen pelästyttää mut, kun oli harvinaisen  hiljasta yksiön puolella. Tänään on melskattu senkin edestä! Sain mahtavaa videokuvaa, mutta pitää ensin taistella pöytäkoneen kanssa jotta saan sen siirrrettyä teillekin nähtäväksi!
(toissapäivänä puolentoistatunnin itkukohtaus lähti tosiaan siitä, ettei täällä edes tietokoneet toimi ja likaisia pyykkejä vaan säilytetään pesukoneessa, eikä pyykkikorissa prkl :D)

Mutta nyt taitaa suuntana olla ruokakauppa. Mennään tänään grillailemaan muutaman ystävän kera. Ei oo kavereitakaan tullut liikaa nähtyä, kun on ollut landella. Ja tällä hetkellä kaikki pidemmän matkan liikkuminen aiheuttaa epämukavia suppareita.
Joten rauhallinen ilta tiedossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti