perjantai 15. kesäkuuta 2012

#3.

Maalla oleskelua. Tulin itse tänne torstaina aamupäivästä lekurin jälkeen, siippa jäi kotipuoleen töitten vuoksi. Sovittiin, että kisumirrienkin takia tulee tänne vasta lauantaina. Vaan en oo edes tajunnut miten kova ikävä voi iskeä :) Joten pitihän sitä nyt vinkua ja mankua ja kultasein lähti tuossa hetki sitten Vantaalta ajelemaan. <3 Mulla on paras mies ikinä.

Pohdin muutama päivä sitten, että tuntuu kuin oltais oltu monen monta vuotta yhdessä. Mun mielestä meillä ei ole alkuhuuma enää menossa ja se ei todellakaan haittaa. Meillä on samanlaiset ajatukset tulevaisuudesta, samanlaiset toiveet ja haaveet. Erona onneksi on se, ettei olla luonteeltamme samanlaisia, muuten voisi käydä tylsäksi. :P Molemmilla jalat maassa.
Pisin suhde joka elämässäni on ollut, on kestänyt viisi vuotta. Eron tapahtuessa tuli huomattua (ja nyt varsinkin kun on vanhentunut ja viisastunut), ettei meillä ollut elämästä mitään yhteistä suunnitelmaa. Oon ihminen, joka tarvitsee sellasia. En voi mennä vain päivä kerrallaan, katellaan mitä huomenna tapahtuu. Mun mielestä on ihana suunnitella, vaikkei kaikki onnistuiskaan tai olis mahdollista. Vielä parempaa on tehdä se toisen kanssa, varsinkin jos jokin haave toteutuu heti. ;)
On vaan niin ihania arjen pienet asiat. Se kun toinen on aamulla pedannut sängyn, mutta laittanut peiton väärinpäin. Tai jättänyt lapun, että "kahvi on keittimessä valmiina, ettei sulla menis niin paljon aikaa". Tai kun tiskatessa tekee mieli pannaria aivan älyttömästi ja tunnin päästä tulee tekstiviesti "tehdäänkö illalla vohveleita?" 

Onneksi saan tuon yhden kohta tänne pusuttavaksi ja halittavaksi. Elokuussa avokin pitäs lähteä viikoksi reissuun, miten mie selviän. :D Jos yks yö tekee hankalaa, voi luoja. Oonpas naurettava.
Juhannussuunnitelmatkin saatiin jo sovittua, Hirvensalmelle pitäs suunnata. Minut tuntevat tietää, että oon innokkain mökkeilijä ikinä. Ehkä mä yhden viikonlopun selviän ja eikö parisuhteissa kuulu joustaa? :D

Josko sitä suuntais saunomaan ja sitten unille, jaksaa huomenna juhlia!
Voi että ihminen voi olla onnellinen. :)

1 kommentti:

  1. Hih, mulla on kans tapana välillä ilahduttaa aamuvuoroon heräävää miestä laittamalla illalla kahvinkeittimeen kaikki valmiiksi :) Kyllä sitä vaan saa pienillä teoilla (jotka parisuhteessa onkin tärkeitä) toiselle hyvän mielen!

    VastaaPoista