tiistai 26. kesäkuuta 2012

#7.

Aamu alkoi sitten junaonnettomuudella. Tiedossa on, että joku ihminen tuossa ikkunan alla sinne junan alle on jäänyt.
En tiedä miten se nyt omankin mielen hieman järkytti, vaikkei mitään yksityiskohtia tullutkaan nähtyä.

Edit: Uutinen tässä.
Kännykkälaadullinen.


Maisemaa laiturilta kuvattuna.

Noh, iloisempiin aiheisiin...
Juhannus meni ihanasti! :) Paljon paremmin kuin uskalsin kuvitella.
Pessimisti ei pety, tuli odotettua sen verran karuja oloja... :D
Ihmiset olivat aivan rakastettavia ja lämminhenkisiä, ei missään vaiheessa tarvinnut tuntea olevansa ulkopuolinen millään tavalla. Ja ruokaa ja juomaa riitti!
Sauna oli aivan veden äärellä, mutta itselle riitti jalkojen kastelu, uinti ei houkuttanut. Vesi oli sen verran kylmääkin vielä virtauskohdalla. :)
Säätkin helli kivasti, vasta sunnuntaina alkoi vesisade kun oltiin kotiin päin lähdössä. Muutoin aamut ja päivät tuli otettua aurinkoa ja kerrankin vaan rentouduttua!
Kotimatkalla pysähdyttiin sitten Kuortissa ostelemaan matkaevästä, ruuhkaa nimittäin hieman riitti. :D Muut siellä sitten osteli energiajuomia ja karkkia yms, niin me löydettiin aivan mahtava taulu! Se tulee niin sopimaan tohon olohuoneeseen kun saadaan se valmiiksi! Eikä ollu hinnalla pilattu, mahtista! :)

Tänään pitäisi taas töihin suunnata ja työntäyteinen heinäkuu onkin tiedossa. Yksi 4 päivän miniloma, mutta muutoin töissä menee 6 päivää viikosta. Eilen tokaisin avokille, ettei olla paljoa näkemässä, tulee varmaan sopivasti vuorot menemään ristiin.
Vaan rahaahan se tietää! :)

Remonttiakin saatiin eilen edistymään! Seuraavaksi voidaankin alkaa tasoittelemaan seiniä ja hankkimaan pohjamaalit. Oman luonteeni kaikkitännehetinyt tuntien värimaaleja ei voida hankkia ennen kuin pohjamaali on kunnolla saanut kuivua. :D
Kuvia en nyt jaksa siirrellä, koska en jaksa etsiä kameraakaan. Viimeset kaks päivää oon ollu aivan laiskana ja olis voinut vaan nukkua kellon ympäri!

Nyt on kyllä pakko laittaa naama kasaan ja etsiä vaihtoehtoreitti töihin, en oikein usko junaliikenteen normalisoituvan muutaman tunnin aikana.
Toivottavasti tulee aurinkoinen päivä kaikesta huolimatta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti