keskiviikko 10. lokakuuta 2012

#48.

Pari tuntia olisi vielä töitä jaksettavana. Oon nyt puol kymmenestä lähtien soitellut mahdollisille asiakkaille. Ja mitäs tuossa tuli laskettua... Päälle 40 puhelua, joista n. 10 vastasi eikä yhtään tapaamista. Tavotteenahan olis saada 10 puhelusta yksi tapaaminen.
En taida jäädä just tähän työskentelemään harkan jälkeen. :D

Sain saunavuoron taas varattua, ihanaa! Sopivasti vielä tälle päivälle. Tai siis keskiviikoille. Oon niin jäässä jo ihan vaan toimistolla ollessa, että sauna on aika luksus illalla. Ja tekee murullekin hyvää, se meinaa kovin saada flunssan nyt itselleen.
Toivottavasti ei, sillä huomenna pitäs kestittää miehen veljeä puolisoineen iltasella, vieraita jee! :)
Jotenkin hirveä stressi, että onko meillä tarpeeks siistiä. Hölmöistä asioista sitä ottaakin murhetta!

Parina päivänä on tullut käytyä Tiimarissa hypistelemässä joulujuttuja! Haluan jo koristeet. Ja verhot. Ja askarrella kortit. Ja paketoida lahjoja. Vaan sitä ennen pitäis ostaa Halloweeniksikin koristeita.
Tiimarista saatava hämähäkinseitti on ihan must. Se on ollut mun lempparina nyt pari vuotta, luo tosi hyvin tunnelmaa. Sit tietenkin pari lyhtyä ja teemaan sopivat lautaset ja servetit. :)

 


Oma asu tulee Halloweenina olemaan ihan vaan hippi. Tarkotus on päästä mahdollisimman halvalla, koska opiskelijabudjetti. Asun saan kaverilta lainaan (ei nyt ihan tuo kyseinen tossa vieressä), sitten vaan peruukki ja joku rätti päähän. :)










Noin muutoin.. Nyt ootellaan, että menkat loppuu niin pääsee taas koittamaan tärppäilyä. :) Lauantai-yönä tuli vuodatettua aika karvaisia kyyneleitä, onneks oli muru vieressä.
Mulla on ihan sellainen olo, että tarvitsisin jonkin projektin. Esimerkiksi potkupuvun kutominen eräälle tulokkaalle, muuuuutta. Kattelin ohjeita, niin en ymmärrä niistä mitään. Ja itseni tuntien ihan tuollaiseen ei hermokaan riitä. Vaan kun niin kovin kutoa haluaisin! Tai virkata! Ja langatkin on niin kalliita. :D Tai jos ne on halpoja, niin väärän värisiä. (Ruskia-oranssi olis ihana, sellanen suklaanruskea.) Ehkä jotain kekkasen.
Tai sitten käyn anoppilasta ryöstämässä jonkin käsityölehden ja koetan ymmärtää niistä jotain.

 
 
Mutta nyt vielä tunnin reippaasti soittelen ja kuuntelen, miten kelläkään ei ole aikaa kuunnella minua! :) (vähän väsyttäiskin....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti