tiistai 16. lokakuuta 2012

#50.

Nonni!

Eli, nyt kun on syyslomaviikko, niin päätin kunnostautua liikunnan saralla.
Otin alkuviikosta kuvan vartalostani. Viikon aion treenata fiksusti, syödä terveellisesti ja sunnuntaina ottaa uuden kuvan ja katsoa näkyykö minkäänlaista muutosta. Jos näkyy, niin hitsi mikä motivaattori! :)

Mä reagoin kovin vahvasti siihen, jos kroppa ei ole sellainen kun haluan. Se saattaa puskea hyvin pahana ahdistuksena päälle. Onneksi on keksitty kuntosalit.
Eilisen treenin, kahden treenin jälkeen mulla on paikat NIIN kipeänä. Aivan ihana tunne! Ja loppuviikollekin on liikuntasuunnitelmat jo selvillä. :) Nyt kun pysyisi vielä tuossa ruokavaliossa kiinni.

Makeiset ja suolaiset on mun heikko kohta. Rakastan leipoa ja käydä Makuunissa ostelemassa irtokarkkeja. Vaan ehkä tää viikko ilman höpönpöppöjä on hyvä alku, josta voisi olla helppo jatkaa. Mä ainakin kovasti uskon näin! :D



Smoothie aamupalaksi! Sisältönä maitorahka, ab-jogurttia, vadelmia ja mustikoita sekä vadelmakeittoa liraus. Omnomnom.
Proteiinin hankin rahkoista, kun en vaan voi sietää protskujauheita. Tai paremminkin mun kroppa ei voi.:(

Lounaana muutama merimiespihvi ja paistettuja vihanneksia. Tässä kohtaa vähän huijasin ja vihannekset on pakasteesta, eikä tuoreita.
Ja rasvatonta maitoa. <3

Nyt aamupäivän pyhitän asunnon siivoamiselle. Musiikit kaakkoon ja vauhdilla kun tekee, niin menee lämmittelystä! Voin kertoa pakaroiden olevan melko piukkana eilisen ansiosta. :D

Iltasella suuntaan sitten core-tunnille kaverin kanssa. Sitä ennen käyn kyllä treenaamassa yläkropan.
Voi miten ihana hullaantua taas liikuntaan! Ainakin viikoksi. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti