maanantai 12. marraskuuta 2012

#60.

Mä olen nyt aamukymmenestä asti kirjoittanut raporttia lauantaisesta promootio-tapahtumasta. Mun ohjaaja on jutellut mulle tänään kaksi lausetta, toinen on ollu huomenta-tervehdys.

Eilen sain pohjamaalattua illalla yhden makuuhuoneen seinän! :) Ja päätettiin sinne tulevat värit, tosin tajusin juuri, että verhothan joutuu sitten vaihtoon. Voi kamalaa, joutuu shoppailemaan.. ;)

 
 
Kuva on siis Tikkurilan sivulta... Tosi huono kuva. :D Mutta näillä väreillä mennään. Tuo ikkunan takana pilkistävä kurpitsa-väri tulee yhteen seinään tehostamaan. Muutoin makuuhuone meneekin tuon chutneyn värisenä. En jaksa odottaa!
Nyt meillä on verhoissa valkoista ja vihreää, joten täytyy keksiä jotain uutta. Ideoita saa heitellä, en todellakaan omaa mitään sisustusideoita koskaan!
 
 
Huomenna olisi tiedossa jääkiekkomatsi! Katsomosta käsin vain, onneksi. :) Vastakkain tais olla Jokerit ja Ässät.. Ehkä. Eka tuollanen virallinen matsi koskaan. MM-kisoissa työskennellessä tuli kyllä katsottua joku otteluista. Ja ensi vuonna oon taas työskentelemässä VIP-puolella, aika kivaa. :)
 

Kerrankin ei oo muuten hajuakaan, mikä kiertopäivä on menossa. Enköhän sen tarkista, nyt kun asia tuli mieleen. Mutta tuolleen ykskaks sitä en muista. Ehkä ihan hyväkin. Jos kerrankin sais kuukauden menemään keskittymättä asiaan. :D Eiköhän.. Vie sen verran tää työharjottelu voimia, ettei paljon muuta jaksa. Uskomatonta kyllä, koska valitan koko ajan blogissa ettei työharjottelussa tuu tehtyä mitään. Laiskuus ja toimettomuus väsyttää eniten.
Kyllä vähän eilen koin kateudenpistoa, kun avokin veli esitteli isyyspakkausta jonka oli saanut lahjaksi. Laskettuun aikaan on vielä jonkin verran kyllä. Mutta se laatikon sisältö oli juuri sellainen, mitä haluan itsekin joskus tehdä. Ja toki voin siis edelleen, totta kai. Kuitenkin tuli vähän sellainen "prkl kun nuo ehti ensin". Kyllä, mulla on ikää 5. :D

Aamulla olin työpaikalla 40 minuuttia ennen kuin piti. Sain hyvin ajan kulutettua Tiimarissa, ostin ainakin osittain joulukorttiaskarteluhärpäke-jutut jo. Ihanaa! :) Sitten kun makkari on valmis, ainakin pohjamaalauksen osalta, niin alan taiteilla noita. :) Täytyy vaan ensin laskeskella montako korttia ollaan lähettämässä. Vähän jännä, taisin silloin joskus aiemmin höpistä siitä miten ekaa joulua laitetaan molempien nimet kortteihin alle. Ja nyt se on iiiihan lähellä!
Eilen myös suunniteltiin mihin joulukuusi laitetaan ja kaivelin esille kaikki koristeet joita löysin. Awww!

Kyllä mieleen on väkisin hiipinyt, että jos miehelle sais joululahjaks antaa tiedon positiivisesta raskaustestiä. Itse testiä en antais mistään hinnasta, koska vaan ei. Tosin nyt koetan olla keskittymättä, mietin vaikka sitä remonttia, en stressaa, en aattele, lalalalaa!

Jaha, joskohan sitä hetkisen koittais leikisti keskittyä työntekoon. Kolmisen tuntia on vielä tehokasta työaikaa jäljellä, jepajee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti