torstai 1. marraskuuta 2012

#55.

En välillä ymmärrä mistä maailmasta nää mun unet tulee.


Viime yönä oli sitten ristiäiset, meidän tyttölapsen. Jostain syystä mun univauva on aina tyttö. :D No, muutoin meni hyvin, mutta kaksi tuntia ennen h-hetkeä totesin siipalle etten oo muistannut tilata pappia. :D

Aivan paniikissa lähdin ajelemaan ympäri kaupunkia, joka muistutti kovasti Mumbaita tai Delhiä. Osuin jonnekin kahvilan kohdalle, minkä ikkunassa luki jotain pappiin viittavaa. Kävi ilmi, ettei pappi kuulunut meidän uskontokuntaamme, mutta taisin kuitenkin saada hänet paikan päälle.Sitä uni ei kyllä kerro.

Tänään pitäisi niin kovin leipoa ja siivota huomista Halloween-rytäkkää varten. Ajattelin kokeilla jotain itselleni aivan uutta muffinsien teossa, täytyy katsoa pystyykö niistä lisäilemään kuvatodisteita tänne. Että kuinka pahasti mennään metsään. :D

Ja sitten päivän muita aiheita.

"ja 3 päivän kuluttua raskaustesti voi näyttää positiivista." Toiveethan on aika isot taas, vaikka onkin koittanut olla ajattelematta asiaa. Eilen illalla tuli syötyä kevyesti täytekakun loppu aivan ennätyshetkessä, jonka jälkeen parasta oli nakit chilikastikkeessa.
Ärsyttää vaan, kun näitä syönti-ihmeitä mulla on myös ennen menkkoja.
Muita mihintahansavaivaan liittyviä oireita on ollut mahanippailut, nivusissa tuntuneet "venähdykset" esim noustessa, illalla nouseva lämpö, uskomaton turvotus ja sitten väsymys. Niin ja eilen tehdyt popkornit haisivat mun mielestä todellatodella kauheelta.

No niin, reippaasti koitan nyt unohtaa nämä ajatukset (tiedätte varmasti miten helppoa se on!) ja mieli kirkkaana pohdin vaikka huomista!

Ystävällisin terveisin,
Jännittynyt kp 27/30.

PS. Koska nyt on jo 1.11. niin olen antanut itselleni luvan vaihtaa blogin ulkonäköä paremmaksi! Hiiii! :)
PPS. Ei tää nyt kovin parempi oo, working on it!

2 kommenttia:

  1. Hei, meillähän on ihan sama kiertopäivä menossa! Täällä siis myös 27/30. Jee, saadaan jännäillä yhdessä. :) Ps. ihanan jouluinen ulkoasu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, kohtalotoveri sanan täydessä merkityksessä! :D

      Ulkoasua täytyy vielä muokkailla, vaikka joulu saakin säilyä! <3

      Poista