perjantai 30. marraskuuta 2012

#69.

Nyt välillä jotain muutakin asiaa kuin navan alaisia juttuja!
Pientä kuvapläjäystä luvassa asuntoon liittyen, vaihteeksi.

Illalla ajattelin pohjamaalata keittiön kaappien ovet, saas vaan nähdä kuinka poikki on kun töistä pääsee. Eilen ainakin uni maistui, ois maistunut vielä aamullakin kovin!

Keittiön ikkunasta näki vielä aamupäivällä ainakin ulos!

Hiutaleet!
Siippa pyynnöstä napsi kuvia, saa kerrankin jotain päivän valossa ikuistettua!
Tosin oon jo haaveillut tänään illalla hämyisestä kynttilänvalossa istuskelusta... Jos en intoudukkaan maalaamaan!



Makuuhuonetta aloin järjestellä taas uuteen uskoon. :D Lipasto löys paikkansa, täytyy nyt vaan sängylle ja tuolle roinamäärälle keksiä jotain.
Täältä asunnosta ei vaan meinaa oikein enää piilopaikkoja löytyä.


Ja niin, eilen tuli työvuorolistat esille ja olen ainakin 23.12. töissä, joten varmaan myös aatonkin. (tosin vain 12 asti)
Kuitenkin kotiin päästessä ja äidille soittaessa purkautu harmi ihan todella suurena itkukohtauksena, jota jatkoin vielä avokin olkapäätä vasten hyvän aikaa puhelun jälkeen.
Mä en ole ollut koskaan jouluna töissä. Aina päässyt ajoissa äidin luo laittelemaan kaiken valmiiksi. Nytkö musta pitää tulla aikuinen? Saanko muuttaa mikä-mikä-maahan?

Onneksi haetaan oma kuusi tosiaan omaan kotiin, koristelen sitten sen. Vaikka eihän se samalta tunnu.
Enhän tosiaan ole ainoa joka jouluna on töissä. Toki kassoilla istuu ihmisiä joilla on myös omat taaperot kotona, joiden kanssa joulua pitäisi laittaa. Ja jonkun on oltava rahastamassa ne ihmiset, jotka tulevat aattona ostamaan -50% joulusuklaita härän raivolla, rasioista tapellen. Ne 15 rasiaa on saatava sinne kaapin pohjille homehtumaan, hinnalla millä hyvänsä!

Ehkä tästä lopulta ihan hyvä joulu tulee.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti