lauantai 1. joulukuuta 2012

#70.+

Whuu, 30 postausta enää ja ollaan jo sadassa!

Tänään sai avata suklaakalenterin ekan luukun! Tosin mähän oon kermaperse ja hankin niitä itselleni kaks. ;) Iltapäivällä mennään avokin kanssa kaupoille pyörimään, niin kai sekin jonkin batman-kalenterin on ansainnut!

Eilen tosiaan makkari meni uuteen uskoon! Lopullisestakin versiosta sain kuvan napattua. Tosin tosta yhdestä kulmasta edelleen, en vaan jaksanut taistella ton panoraama-kuvailun kanssa. Tyhmä, laiska ja saamaton. ;)




Mun mielestä toi on nyt aivan ihana ja tunnelmallinen! Yöllä tosin jostain syystä noi valot ei oo päällä. Ja verhotkin ehkä vähän edelleen tökkii, mutta menee paremman puutteessa. :) Sitä paitsi, oon viikon saanut pysymään ton orkidean elossa! Vois tänään upotella sen vesisaaviin... Sit se taitaaki olla menoa jo, yhyy!

Ja lunta on! Siis mä oon aivan innoissani! Aivan ihanaa! :D Aattelin josko kohta suuntais vaikka kävelylle ulos, vaikka pakkasta onkin suloiset -8 astetta. Lunta satelee ihanasti hiljaksiin, ei tuule kovaa... Ainoa mikä puuttuu on se suloinen koiranpentu (jota ei kuulemma hankita ennen tammikuun matkaa. Onneks toinen meistä on aina järjen ääni) tai sitten yhdistelmävaunut jotka selviää pahimmastakin lumikinoksesta. Vaunuissa sais tosin olla myös matkustaja, ettei ihmiset luule, että mulla täysin viiraa päästä.

Kuten tuo yläpalkin lilypiekin ilmottaa, niin menkkojen alkuun on päivä. Maanantaina pitäis viimeistään turahtaa. Sitä odotellen.
Olin kuitenkin hätähousu ja tylsistynyt, joten eilen testasin Davidin r-testiä. Valitettavasti en saanut siitä hyvää kuvaa, sillä jostain pienestä syystä mun kädet tärisi aivan helvetisti älyttömästi.

+

Noh, soitin sitten miehelle ja ihmettelen, että se sai mun puheesta mitään selvää. Päätin, että rennoin mielin oottelen maanantaille asti niitä menkkoja, ja jos ei näy niin testaan uusiksi.

Rakkaat kanssakuumeilijat, voitte varmasti arvata miten hyvin se maanantaihin asti odottelu sujui. Joten tänä aamuna tein toisen samanmoisen testin.

++

Ei tuokaan kuva nyt oikein sen tarkempi ole, mutta tällaista tulosta pamahti ruutuun aika nopeasti. Ei tarvinnut kauaa odotella muuta kuin viivan vahvistumista.
MUTTA. Nyt aion odottaa sinne maanantaille niitä kuukauden suosituimpia. Suuri pessimisti minussa hokee koko ajan, että ne alkaa tänään tai huomenna. Viimeistään ma-aamuna.

Jokainen wc:ssä käynti on oma jännitysnäytelmänsä. Tarkkailen paperia, että näkyiskö siinä jotakin punaista tai ruskiaa, samalla rukoillen ettei. Parasta on, kun tuossa wc-paperissa on oranssia kuviointia, katselin sitä jo kerran fiiliksellä "no nyt sieltä sit jotain vuotoa tulee". KUINKA SEKAISIN VOI IHMINEN MENNÄ, ne oli ihan vaan ne oranssit koristukset. Joutu kyllä nauramaan itselleen. :D

Kaksi päivää kevyttä piinailua tiedossa. Helppo juttu. Tai no olisi, jos aivot sais offline-tilaan.

10 kommenttia:

  1. Oho, mitä! Ihana uutinen! Onnea onnea! :) Selvät plussathan on testeissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Jotenkin ei itse uskalla tuudittautua ajatukseen vielä.. Vaikka haluaisikin! :)

      Poista
  2. Hömppä, turhaan piinailet :) sehän on tyylipuhdas plussa <3 Nyt pitää juhlia! Onnea tuhannesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No.. Ehkä.. :D Kiitoksia! :) Jos varovasti juhlistais glögillä ja joulutortuilla illalla!
      Uskomaton fiiwis.

      Poista
  3. IHANAA ONNEA! Davidin testit on kuule sellaisia et niihin ei aluks tuon vahvempaa plussaa tulekaan. Jos nyt tekisit jonkun vaikka Clear Bluen digin niin siihen tulis varmaan jotai Raskaana 2-3. Trust me I know these things! :) Nyt vaan nauttimaan olosta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista testeistä mulla ei aikasempaa kokemusta ookaan.. Joten ei varmastikaan auta kuin luottaa viisaampaan! ;)
      Ja kiitos onnitteluista, toivotaan, että Nöpö nyt pysyis matkassa!

      Poista
  4. Oh my, huikeeta! Onnea ihan mielettömästi! :)

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitosta! Onnea tarvitaankin muutaman päivän ajan vielä, että testit nyt pitäis paikkansa! :)

      Poista