torstai 13. joulukuuta 2012

#79. 6+0

Aikaisemmin, kun on tullut mainittua olevansa väsynyt, niin en oo todella tiennyt mistä puhun. Mä olen aivan uupunut tällä hetkellä.
Eilen jaksoin tehdä ruokaa ensimmäisen kerran yli viikkoon. Sekin oli hurjan vaativa mexican-pata. Tunsin itseni voittajaksi, kun pääsin pöydän ääreen syömään.

Neljättä päivää on nyt todella vahva pahoinvointi menossa. Tänä aamuna kokeilin hedelmäistä smoothieta aamupalaksi, hitaasti nautiskellen. Sain ehkä 1/5 juotua kunnes työpaikan wc kutsui. Mä inhoan oksentaa, toisaalta ihanaa, että on oireita. (Wc-reissun jälkeen tuli kyllä mieleen, miten juustokakku voisi olla tosi hyvää.)

Oon myös hieman stressinaihetta ottanut nyt parisuhteesta. Tän täytyy olla miehelle (ja miehille) todella hämmentävää aikaa.
Ensin ollaan makuuhuonessa ku pienet puput, monta kertaa viikossa ja miten päin tahansa.
Nyt sitten yhtäkkiä ei saa koskea, toinen äreilee, se vaan nukkuu, ei ees siivoa, valittelee muka jotain pahoinvointia. Miehelle ainoa näkyvä juttu raskaudesta on kaksi viivaa ja kaksi turvonnutta tissiä.
Mä oon niin ollut oman navan ympärillä plussa-uutisen jälkeen, täytys varmaan laajentaa vähän maailmankatsomusta hetkeks. :D Eilen käytiin saunassa (jaksoin pysyä hereillä!) ja musta tuntui, etten oo nähnyt avokkia koko viikkona aiemmin.

Oon nyt muutamana päivänä selaillu erilaisia raskauskertomis-runoja. Löysin ihan mainion, tosin se ei oo niin söpö kuin suurin osa. :)

"Puuhailimme niitä näitä, sisään pääsi nuijapäitä. Elokuussa näkyy tulos, kun leikin lopputulos tahtoo ulos!"

Viisi päivää työharjottelua jäljellä. Ja jos oikein ymmärsin, niin täällä ei ensi viikolla oikeastaan edes ole toimistolla ketään. Voi kun saisin itsekin jäädä kotiin nukkumaan. Saattaisin ehkä jopa saada siivottuakin jossain vähäisessä energiapuuskassa!

Vaan nyt lähden metsästämään ruokaa kaupasta. Aivan jäätävä nälkä, vaikka sain hieman puuroa syötyäkin. Lasagne maistuu jotenkin aivan tositosi hyvältä, äitikin tietää, että se on yleensä mun inhokkiruokaa. Myös kaikki rasvaiset ruuat olis namia, Hesburger sijaitsee aivan vieressä, namnam. Vaan jotain hyvääkin, sipsit ja karkit ei jostain syystä maita ollenkaan. :)

Niin ja tosiaan, tänään pamahti 6+0 !

Tiedät että olet raskaana, kun ...
- Alat itkeä, koska jääkaapissa ei ole kurkkua. Ja lähetät miehen huoltoasemalle ostamaan sitä myöhään lauantai-iltana. (kokeilin tätä eilen letuilla, itkin kun ei ollut mansikkahilloa...)
- Heität koko illallisen roskiin, koska kumppanisi ei vastannut kysymykseesi kolmen sekunnin kuluttua siitä, kun kysyit.
- Naurat, itket ja räjähdät - kaikki yhden minuutin sisään. Ja ilman selvää syytä.
- Televisio-ohjelmat ovat enimmäkseen melko surullisia ja koskettavia.
- Kyyneleet nousevat silmiisi, kun näet vauvan.
- Kiroilet ja sadattelet miehesi ajettua liian nopeasti hidastustöyssyn päältä, sillä virtsarakkosi liiskaantui ja pissasit housuun.

4 kommenttia:

  1. Älä sitten polta ittees loppuun vaan hae ihmeessä sairaslomaa jos uupumus menee pahaksi. Itekin oon nyt vasta pitkästä aikaa jaksanut vähän siivoilla yms...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varon kyllä! :)
      Sen työn, jonka muutama viikko sit aloitin, niin lopetinkin kyllä jo. Totesin sen olevan tähän hetkeen nyt aivan liikaa. Nirso ei saisi olla, mutta tarviin henkisesti kevyemmän työn.. :)

      Poista
    2. No hyvä. :) Mieluummin sitä kyllä on köyhä ja onnellinen!

      Poista
    3. Ihan totta. :D Ja tässä on tullu huomattua elämän aikana, että asiat tuppaa järjestymään. Joskus se vie kauemmin, mutta lopulta kaikki järjestyy.

      Poista