keskiviikko 5. joulukuuta 2012

#74.

Mun oli vielä tänä aamuna pakko tehdä testi. Oireetonta menoa kun on.
Okei, rakastan kaikkia ja voisin nukkua vartin välein päikkärit, mutta muutoin ei mitään. Testitulos pamahti taas heti sitten ruutuun...


Luonnossa katsottuna tuo raskausviiva on jopa vahvempi kuin kontrolliviiva. :) Nyt vois rauhottua.
Mietittiin, että kerrotaanko avokin vanhemmille huomenna jo. Maagiset viikothan ei ole vielä täynnä, mutta... en mä oo kertaakaan ajatellut niin, että asiasta puhutaan liian aikasin. No, pohdimme asiaa.:)

Turvotusta kyllä löytyy tuhdisti. Yhdetkään normaalihousut on turha koittaa tunkea jalkaan. Eilen sitten kävin h&m-liikkeessä aamulla ja bongasin farkut.


Kyllä, mammafarkut. :D aivan nappikokoset ja niiiiiin mukavat jalassa! Ja onneks ostin, näillä pakkasilla noi legginsit on hieman kevyet jalassa.

Tänä iltana pitäis sitten siivota, käydä saunassa ja paistaa kinkku! Ekaa kertaa koskaan ite. Muutakin pientä jouluruokaa on tiedossa, mutta kalan jätän väliin, yhyy. :(
Juhlistetaan vähän huomista itsenäisyyttä ja raskausuutisia.

Kohta askartelen viimesen joulukortin loppuun ja heitän ne postiin, ihanaa!

Hahah, nyt iski sellanen väsymys et ihan rehellisesti isken silmät hetkeks kiinni. :D
Piti vielä kirjotella eilisestä keskustelusta omalääkärin kanssa, mutta teen sen myöhemmin!

7 kommenttia:

  1. Oi, miten hienot ja vahvat viivat! :)

    Liikutuin, kun luin tuon Anna-Mari Kaskisen tekstin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se runo oli aivan ihana. Systeri sen jostain bongas. :) Eilisiltana sit metsästelin muutoinkin kyseisen naisen tuotoksia, kyyneleet valuen tietenkin! :D

      Poista
  2. Kyllä kalaa saa hei syyä! Kun ei oo vaan mitään vakuumikakkelia eikä jotain haukee tai kuhaa mis on paljo elohopeeta. Ihan jostain altaasta ostat esim. Ja graavilohta on ihan helppo tehä itekin jos se on herkkua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, mä kun luulin lukeneeni et graavia- ja kylmäsavua ei sais syödä. Ai juma, mitenhän silmät ristissä oon taas menny... :D Naurattaa tääkin ylenpalttisen paljon.
      Mua naurattaa koko ajan, ihan kaikki. Tää oire sopii mulle!

      Poista
    2. Hih! ;) oot vaan niin ihanan onnellinen. Mäkin oon nyt alkanut saada sellasta onnentunnetta itelleni. Tänään aion jopa ekan kerran raskausaikana jaksaa meikata :D Ja kyllä varmaan oikeen oot noista graavi-ja kylmäsavuista lukenu, mut siinä on just tarkoitettu niitä valmiiks viipaloituja ja vakuumiin pakattuja kaloja. Esim. Cittarissa on todella hyvät kala altaat ja osaavat myyjät. Kysyt vaan että onhan tuoretta ja eihän oo itämerestä pyydettyä. :)

      Poista
    3. Ihanaa! :) Eiks sulla kohta pitäis ollakin se raskaushehku-aikakausi? ;)
      Pieni ääni takaraivossa jyskyttää, että korkeelta tiputaan jos nyt jotain käy. Mut voi kuinka harmittaa, jos nyt kaikki menee hyvin loppuun asti ja oon vaan kuluttanut aikani murehtimalla! :)

      Poista