tiistai 29. tammikuuta 2013

#92.




Huolet seis. Tulin juurikin neuvolakurista, navan alta löyty jumpsuttava sydän! Varmistin kyllä, ei ollut oma syke. :)
Nyt jaksaa ehkä huomistakin odottaa vähän levollisemmin.
Täti vaan pisti anturin mahalle ja heti kuulu, ei tarvinnu ees hakea. Ai että. :)

Meinas iskeä tippa linssiin, mutta olin kova tyttö ja hymyilin vaan sellasta tyhmän onnellista hymyä. Ja eka ajatus oli, että täytyy soittaa äitille. :D Muutoinkin kaikki oli kuulemma ok, kohtu hitusen taaksepäin kait.
Hyvin kyllä heräs, neuvolaan mentäessä kun olin aivan unessa.

Samalla myös huomasin, että vanha tuttu jonka kanssa oltiin hetki samalla luokalla, on harjoittelussa samaisessa neuvolassa. Nyt ehkä vähän jännättää, että pysyykö vaitiolovelvollisuus, toivon todella.

Loppuviikko onkin kivasti tekemistä täynnä! Huomenna tosiaan Jorvi-reissu, torstaina meen auttelemaan kaveripariskuntaa muutossa sen minkä pystyn. :) Lauantaina miehen sukulaisen syntympäiville keskustaan (ihanaa, ulos tuulettumaan!) ja sunnuntaina suuntaamme mun veljen perhettä moikkailemaan. Silloin aattelin veljeltä kysästä josko hän alkais enoilemaan elokuussa. Sunnuntaina aattelin muutoinkin viestillä ilmoitella lähimmille ihmisille terveisiä beibiltä. :)

Mutta nyt on mentävä metsästämään lisää aamupalaa!


3 kommenttia:

  1. Nonni kaikki hyvin! :) Ja mun alko tekeen mieli jotain hedelmiä ja marjoja ton kuvan takia....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyki laitella vaan kaikkia terveellisiä ruokakuvia aina blogiin! :D Oon kyllä kans ite huomannu, että jos näkyy kuva jostain kauniista ja raikkaasta ruuasta tms, niin sitä alkaa tehdä mieli :)

      Poista