perjantai 4. tammikuuta 2013

#87.

Pikapäivittelyä., elossa ollaan!

Päivät vaihtelee, pääosin on huonoja päiviä. Makaan sohvalla, sängyssä, lattialla, vessassa, missä tahansa ja oon aivan voimattomana.

Neuvola oli ja meni, kauheesti lappuja yms. Yritin puhua tädille siitä, ettei ruuat pysy mitään kautta sisällä. Hänen mielestään vaan pastilli suuhun ja ulos niin johan helpottaa. Mmmh.

30.1. olis sitten eka ultra Jorvissa. :) Tänään sain soiteltua ajan sinne. Muutoinkin jotain lekurikutsua pitäs äippäpolilta tulla. Aletaan kuulemma seuraamaan vähän tarkemmin, kun mulla on muutama vuosi sitten ollut pari veritulppaa. Eipä tuo haittaa.

Tänään selvisin Helsinkiin asti, käytiin katsomassa ystävälle morsiusmekkoa keväälle. Ai että, aivan ihania. :) Ja kun ystävä on niin sopusuhtasen kokonen, niin moni puku näytti heti häkellyttävältä. Eiköhän sieltä eräs lempparikin noussut esiin! ;)

Ja kohta pääsen toisen ystäväisen luokse rentoilemaan ja saunomaan, ihanaa.

Muutapa tänne ei sitten oikein kuulukkaan. Paitsi se Ruotsin reissu lähenee hetki hetkeltä. Toivottavasti edes siellä olisi olo sen verran helpottunut, ettei tarvii joka aamu ykäillä.
Nyt taidan hetken vielä lepäillä. Oon huomannut jonkin yhteyden väsymyksellä ja pahoinvoinnilla, lepuuttaminen helpottaa oloa joskus hieman. Aina vaan kun ei voi nukkua. :(



4 kommenttia:

  1. Äh, toivottavasti olot helpottuu pian!

    Piti pyytää mieskin katsomaan, kun oli niiiiiin söpö kissakuva. Kumpikaan meistä ei oo yhtään kissaihmisiä, mutta nyt oli kyllä niin söpö kuva. "Kiva toi lankakerä kun se on sotkussa" sanoi mies :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin kans fiilikseen sopiva kuva. Jotain ehtii vähän alottaa ni heti meinaa nukahtaa.. :D

      Poista
  2. Toivottavasti sullakin alkais olot helpottaa siinä rv 12 jälkeen. Ei tosiaan oo kivaa kun kokoajan on ihan nuutunut. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toivon kovasti! Tänään jaksoin sentään kokata ruokaa ekan kerran kuukauteen, whuuuuuu! :D

      Poista