torstai 6. maaliskuuta 2014

#150. Turvaistuimia ja turinaa.

No nyt konttaillaan!

Eilisestä lähtien on alettu mennä eteenpäin sellaista vauhtia että.. Varsinkin kissan perään on ihana lähteä, onneksi Sintti pääsee reippaasti pakoon innokasta ihailijaa! :)

Meillä on tänään ollut kyllä ihana päivä.
Mea nukkui yön yhdellä tutinlaitolla, joka oli klo 23. Sitten vähän vaille kahdeksan piti jo hiippailla tytön huoneeseen tarkistamaan ollaanko siellä paikalla enää. Ja oltiin, tyttö iloisena tapitti hereillä ja ähersi kakkaa! :)
Aamutoimien jälkeen suunnattiin katselemaan isompia turvaistuimia likalle. Tuo nykyinen Besafe:n kaukalo on auttamatta liian pieni, en tajua miten joku voisi siinä mennä 13 kiloon asti?! Ainakaan ulkovaatteet päällä.
Käytiin läheisimmissä kolmessa liikkeessä vertailemassa istuimia. Harkinnassa oli Britaxin Evolva ja Maxi-Cosin Priori. Voiton vei sitten jälkimmäinen, sillä sen sai kallistettua makuuasentoon, typy kuitenkin nukkuu usein automatkat. :) Ja muutoinkin Britaxissa asento näytti todella todella pystyltä, kun sovitettiin.

Kuva täältä.
Kuva täältä.













Ja juurikin tuo punainen meille sitten kotiutui. :) Tietenkin se piti heti asentaa autoon ja vooooi miten isolta likalta Mea taas näytti! Tässä alkaa tulla kohta vauvakuume, kun beibi katoaa taaperomaailmaan.


Takapenkiltä kuului kyllä iloinen juttelu, vaikka ilme muuta kertookin.. :D

Ennen töihin suuntaamista miekkonen heitti meidät Jumboon. Pyöreät päivät, voi shoppailuholistia! Onneksi vauvan kanssa ostelu on kuitenkin aika rajoittunutta, ei siinä paljon ehdi sovituskopissa piipahtaa kun kuuluu jo tylsistynyttä kitinää vaunuista. :)
Mutta tuli niitä muutamia löytöjäkin tehtyä, äiti on tyytyväinen! Itselleni toki ostin... Pepsipullon.

Huomenna saan kuitenkin heti aamusta hetken omaa aikaa, sillä suuntaan kampaajalle. Sain synttärilahjaksi lahjakortin, jonka kulutan otsahiusten leikkuuseen. Aina säännöllisin väliajoin ne leikkautan ja hetken päästä vannon, ettei enää koskaan. :D Lopulla summalla ostelen sitten jotain ihania aineita päähäni!
Sain rakkailta ystäviltä myös lahjaksi kortin 45 minuutin (ah) hierontaan, jonne pitäisi varata aika. Odottelen hetken vielä fiilistä "nyt haluan jäsenet auki ja kipeeksi" :D

Lauantaina tapahtuu jotain uskomatonta!
Mies lähtee mökille ja tyttö yökylään isovanhemmille. Saan olla ainakin vuorokauden AIVAN YKSIN JA SIIVOTA. Aloittaa rauhassa, edetä omaan tahtiin, juoda välillä kahvia, kuunnella hyvää musiikkia ja ah, siivota! Ja kun siivous on ohi, niin kaadan itselleni lasin valkoviiniä ja uppoudun joululahjaksi saamiini kirjoihin. Tai kudon.
(ei hitto, vapaa lauantai-ilta, musta on tainnu tulla äiti?!)
Alunperin piti itsekin lähteä mökille, mutta reissu lässähti vain miesten pokerinpeluuksi niin olen ennemmin kotona ja nautin omasta seurastani. Niin tosiaan, ja nukun. Voi että minä nukun!

Saatan myös keskittyä blogiin ja kirjoitella liikunnasta ja laihdutuksesta! :) 

Vaan nyt suuntaan itsekin nukkumaan, jotta kerkeän aamulla ajoissa kampaajan tuoliin. Tai että ehtisin edes nukahtaa, jos tämä yö mennäänkin taas muutamallasadalla herätyksellä. Vielä en osaa muutaman hyvin sujuneen yön jälkeen luottaa, että tyttö olisi jo tottunut omaan huoneeseen noin hyvin! :)

Voihan pyykkipäivä!



1 kommentti:

  1. Heips, pistin pienen haasteen eteenpäin :).
    http://whatexpect.blogspot.fi/2014/03/haaste.html

    Ihana blogi ja ihana pikkunen sulla!

    VastaaPoista