keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

#154. Voihan korvatulehdus.

Taisi löytyä syy huonoihin öihin.

Eilen aamulla Mea koski vasempaa korvaansa eri tavalla kuin normaalisti. Jostain syystä joku kello alkoi kilkattaa päässä ja suuntasimme terkkariin. Tuliaisina korvatulehdus molemmissa korvissa ja antibioottikuuri.
Jos nyt helpottais yöt. Ainakin viime yönä oli vain kaksi tutinlaittoa ja heräämätön unipätkä 00.30-7.30, jeeeee! :)
Ei voi olla kuin tyytyväinen siihen, että Mea ottaa lääkkeet ruiskusta ihan ongelmitta. Myös eilisen lääkärintarkastuksen ajan likka vaan hymyili ja keimaili, vaikka tungettiin tikkua suuhun ja tökittiin korvia. Jos mulla olis jääneet päiväunet välissä ja olisin kipeä, niin en todella hymyilis tuossa tilanteessa. :D Ehkä tyttö tiesi, että nyt saa apua ja pitää olla nätisti. :)

Siitä sitten.
Tällä viikolla jää siis bailatinot ja vauvakahvittelut väliin, jotta tyyppi saa rauhassa parantua. Mutta on kyllä aika sitkeä sairastaja, kun ei suurempaa oireilua ollut kuin nuo yöt. Itse en tiedä miltä korvatulehdus tuntuu, kun en koskaan ole sitä sairastanut.

Mutta näin meillä. Palailen sairastuvalle ja blogin pariin varmaankin vknloppuna, kun kummit lellittelevät tyttöä ja äidillä on hetken kädet vapaana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti