maanantai 13. elokuuta 2012

#22.

3 päivää koulun alkuun, laskin aivan itse!

Kaamea väsymys päällänsä. Eilen menin iltayhdeltätoista nukkumaan ja posotin aamuysiin asti. Voi kuinka tuo sänky tuolta seinän takaa kutsuu!

Olin myös muutoin reipas eilen! Sain vihdoin hieman siivottua tätä tietokone-/vierashuone-/tulevaalastenhuonetta! Vihdoinkin jaksaa istua omalla koneella bloggaamassa, kun sekasorto ei häiritse ajatuksia! :D
Ne keittiön kaapit tosin tuolla vielä odottelee... *jupinaamutinaa*

Tällä hetkellä keittiössä on siis tummanruskiat ovet kaapeissa, ihanaa. Tarkoituksena on jonain rikkaana hetkenä vaihtaa ne vaaleampiin. Viime yönä näin jo tapahtumasta unta; Oma äitini oli käynyt laittamassa joka kaappiin vaaleat ovet. Muutoin aivan loisteliasta, mutta jokainen ovi oli erilainen ulkonäöltään. Ja kaappien ovia oli kiinni myös seinissä, joissa ei ollut kaappeja ollenkaan. On se äiti vaan mainio! :D

Viikko on todella pitkä aika. Totesin tänään olevan vasta maanantai. (hei vaan jos ette ole sitä huomanneet itse!) Torstaihin on vielä tuskasen monta yötä jäljellä. Ja silloinkin pitää mennä aamusta kouluun, näkee murun vasta illalla! Ja jos yksikään tulivuori purkautuu tms, niin haen avokin itse Espanjasta kotiin.

Onneks on edes nää muruset ollu piristämässä aamuja, päiviä ja iltoja! 


Eilen oli välipäivä salista, ihan ehkä syystä, kiitos lauantaisten tupareiden. Oli kyllä niiiin outoa olla "yksin" ulkona. :) Varsinkin kun pariskuntia oli kovin monta mukana. Istuin baarin nurkassa ja tekstailin vaan ulkomaille ja vuodattelin krokotiilikyyneleitä. Saatoin ehkä myös hieman tanssia!
Tanssiminenkin on aivan ihanaista, jotenkin vaan se harrastuksena tuntuis hassulta. :) Vaikken mielestäni täysin rytmitajutonkaan ole.
Niin, tänään sitten illalla kaverin kanssa ois pump vuorossa. Lauantaina käväsin aamusta myös ja eilen tunsi tehneensä jotain. Pumpista mulla ehti olemaan varmaan puolen vuoden tauko, joten joutu alottamaan aivan pienillä painoilla taas. :D

Tällä hetkellä on myös ärrrsyttävän nainen-olo; Pesukone on ottanu ja hajonnu. Kyllä se siis siellä pyörittelee vettä ja pyykkejä, mutta pesuaineita se ei nappaa mukaan jostain syystä. En jaksais nyrkkipyykillä pestä ihan kaikkia vaatteita, yhyy. Ongelmia! Voi jos itse keksisin ratkaisun, ehkä googletus auttaa. Kokemuksia ja apuja otetaan vastaan!

Ei kyllä pysy ajatukset kasassa. Sen verran unettaa, pakko varmaan nukkua vielä hetki. :D Kunnon lomalainen oon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti