sunnuntai 19. elokuuta 2012

#26.

Pieni stressi.

Heräsin tunti sitten. Makasin sängyssä ja koitin saada unen päästä kiinni, hinnalla millä hyvänsä.
Ehei, päässä pyörii vaan keskiviikko ja vanhempien kihlajaiskestitykset, täällä meillä.
Pitäisi järjestellä siipan loput tavarat pois olohuoneesta pyörimästä, pitäisi pestä lattiat, imuroida, pestä ikkunat, saada pesukone toimimaan, pestä pari pientä mattoa, siistiä parveke, KAIKKEA.
Ja kaikki olisi toteuttava mieluiten just sillon kello 06.50.
Päätin sitten nousta ja taas on yksi laatikko purettu! Toivottavasti en löydä niitä tuolta toisesta makuuhuoneesta enää montaa, meillä ei keittiön kaappeihin vaan mahdu, ei vaan mahdu.

Pitäs myös ideoida kakkukoristeluja. Tai siis yhden kakun vain teen, sydämenmuotoisen. Päälle taidan koettaa taiteilla valkosuklaasta kuorrutteen ja muutoin mennään vanhalla ja turvallisella kermavaahdolla. Koristeena sitten joku ruusuinen kaupasta ja kinuskista tehdyt kaksi sydäntä. :)
Idea kuulostaa hienolta, mutta en todella tiedä saanko sitä onnistumaan. :D
Makuna olisi sitten mustikoista ja mansikoista tehty rahka.
Leipominen on kyllä siivouksen ohella toinen lemppariharrastus. Kovin usein sitä vaan ei viittis harrastaa, kun joutuu ite sitten aina syömään kaikki jämät.

Luojan kiitos tänään loppuu hetkeksi noi armahan reissut. Onhan tässä mennyt puoltoista viikkoa kohta näkemättä kunnolla, mitä se hassu about 12-tuntinen sillon torstaina. :D
Ennemmin kuitenkin on vähän erossa, jotta on ikävä. Eikä koko ajan kihnaa kyljessä kiinni ja lopulta alkaa veetuttamaan.

Onneksi kello alkaa tulla jo kahdeksan. Kohta voin alkaa kantaa pahvilaatikoita ja muuta muuttosälää roskikseen. Osaan aiheuttaa kovin kolinaa, joten ihan tosi aikaisin sellasta ei viitsis harrastaa. :)
Ja Ikeassa voisi käydä hakemassa lipaston, jotta saisi nuo noin 37849 kappaletta elokuvia pois tuolta laatikosta.

Tai sitten otan päikkärit tässä kohta, ennen kuin reippaana aloitan. ;)




PS. Tähän sormukseen on tosi hassu tottua! En oo koskaan ollut mikään sormusihminen.
Eilen illalla tosin otin sen pois hetkeksi ja heti tuntui alastomalta, wuu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti