keskiviikko 1. elokuuta 2012

#17.

TJ3!

27 tuntia töitä vielä tällä viikolla ja sitten.. sitten se vapaus koittaa!

Tänään tuli töiden jälkeen vierailtua ystäväpariskunnan luona metron itäpäässä. Tyypit päätti pamauttaa ja mennä kihloihin. Aivan ihanaa! :)
Tarkoituksena oli kunnon pullantuoksuisen vieraan tavoin leipoa mustikkapiirakkaa, mutta enhän mä taas mitään muistanut. Korvasin unohduksen sitten mansikoilla ja miltei itseleivotulla pullalla!

                               






Sormuksetkin oli oikein kauniit. Toisen kaveripariskunnan saapuessa myös paikalle, iski ehkä pieni peeniskatteus, kun olin ainoa "kihlaton". Kunnes taas terve järki ilmeni jostain nurkan takaa ja tajusin, että mikä kiire mulla on. Tai siis meillä. ;D Häitä ei todellakaan olla vielä hetkeen kahteenkolmeen suunnittelemassa, joten miksi pitäisi rynnätä kihloihin. Varsinkin kun ollaan puhuttu asiasta. Mä tiedän, että pystyn luottamaan tuohon ihmiseen ilman sormuksiakin.

On ne söpöskät! :)

Avokki jaksoi ihanasti hakea miut töittensä jälkeen ja suunnattiin sitten vähän vahingossa ostamaan antennikaapelia. Ja nyt näkyy telkkarikanavat myös makuuhuoneessa!
Joskus tosiaan päätin (taas näitä mun päätöksiä...), ettei makuuhuoneeseen tule ikimaailmassa televisiota. Se on vain nukkumista varten. Vaan vooooi miten kiva oiskaan illalla vähän vilkuilla jotain sarjaa ennen nukahtamista. Tai aamulla loikoilla vielä hetki peiton alla katsoen vaikka ihan vaan Huomenta Suomea.
Joten siellä se töllötin nyt on. Kevyet 42 tuumaa. :D Ehkä siitä jotain näkee siihen muutaman metrin päähän sänkyyn.

Löydettiin myös vihdoin paikka tuolle taululle, joka bongattiin juhannusreissulla. Alkuperäinen sijoituskohde piti olla sohvan yläpuolella, mutta taulun näyttäessä kärpäsen kakkaselta joutui suunnitelma hylkäyksen kohteeksi.
Vaan nyt taulu sijaitsee parvekkeen oven ja keittiön ruokapöydän välissä! (jotenkin ontuva sijainti-info...)



Makuuhuoneessa huomattiin eilen illalla tapetin hieman repsottavan... Lopputuloksena on se, että ensi viikolla taidetaan suunnata ostamaan sinnekin sopivat maalit. :D Vielä kun kekattais se värimaailma!
Alunperin pohdittiin vaaleahkoa ruskiaa, mutta se saattaa kuitenkin olla liian huonetta pienentävä. Kalusteet huoneessa on vaaleita, puun sävyisiä. Verhot valkoiset ja vihreät, joita en halua missään nimessä vaihtaa.
Olen aivan tumpelo sisustamisen kanssa, joten väri-ideoita makuuhuoneeseen otetaan vastaan! Maalaamista ei joka vuosi olisi suunnitelmissa, joten värin/värien pitäisi miellyttää silmää melkosen pitkään. Tapetointiakaan ei oikein jaksaisi...
Dear Eki, kuinka laiska ihminen saa helposti kauniin kodin?

Nyt suuntana on kuitenkin sohva ja parisuhteen laatuaika. Ollaan aivan liian vähän nähty tällä viikolla (nythän on jo hurjasti keskiviikko!) ja tänään itkin jo ikävääkin. Vaikka toinen istui ihan vieressä. :) Pamahdin myös itkuun kyläreissulla, kun puhuttiin Alfred J. Kwak-piirretystä ja kohtauksesta, jossa pikku-ankkasen koko muu perhe jää auton alle. :( Ei kerrota kellekään, mutta saatoin alkaa itkemään myös nyt ihan vaan pelkän ajatuksen vuoksi.





Jos se kuvaaminen ei nyt lopu,
niin.... se saa luvan jatkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti