tiistai 31. heinäkuuta 2012

#16.

Normaali olo.

Pari päivää on jotenkin mennyt.. heitellen. Mieliala on ollut todella alakuloinen ja liikunnasta oon siihen saanut vähän helpotusta. :)
Tänäänkin ajattelin käydä salilla ennen iltavuoroa, mutta josko sitä siivoaisi kotia.
Oon huomannut senkin vaikuttavan mielialaani huomattavasti, jos on sotkuista. Likaista meillä harvemmin on, varsinkin kun remppapölyjä on saatu siivottua veks. ;)

Loman ensimmäisen päivän aion pyhittää tän "tietokonehuoneen" järkkäämiselle. (tästä en aio ottaa edes kuvia, ennen kuin muidenkin silmät kestää niitä katsoa) Täällä sijaitsee siis pari lipastoa, meikkipöytä jonka päällä lepäilee miun kone sekä vierassänky. Plus noin 19257 pussia ja laatikkoa tavaroita, jotka etsivät ensi viikolla oman paikkansa.

TJ 5 olis töiden osalta. Näin viime yönä jo painajaisunta pomostani ja mansikoista. Pomo ei kyllä ole onneksi mitenkään painajaismainen.

Nyt meillä aletaan syödä terveellisesti!


















Saatiin vihdoinkin olohuoneeseen tuo taulu! Siis kellään ei varmasti ole samanlaista Ikea-taulua! Mutta ajaapahan nyt hetken asiaansa, ennen kuin löytyy joku upea, halpa ja uniikki. Miten niin mahdoton yhdistelmä?





Nyt kyllä makuuhuoneen siivous kutsuu. Hävettää jo tää sekasorto. Onneksi seitsemänteen kerrokseen ei kovin helpolla kukaan tiiraile sisälle. :D


Sellasta iltapalaa eilen. Meni kyllä annoskoot väärinpäin,
 sillä tuo vasemmanpuoleinen on mun......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti