perjantai 20. heinäkuuta 2012

#13.

Tää on kyllä niin tän päivän biisi! Tai siis aamun. :)
Oikeastaan joka päivän. Aina välillä sitä tuntuu tarvitsevan opastusta erinäisissä asioissa.

Toissayönä tuli nähtyä niiiin todentuntuista unta. Oltiin avokin kanssa saatu todella kaunis tyttölapsi, unessa se oli jo jotakuinkin puolivuotias. Siinä koitettiin saada turvakaukaloa klikkaamaan vaunuihin kiinni. :D Muutama kaverikin pyöri siinä auttamassa, mutta joka kerta kaukalo oli aivan päin peetä. Tämän jälkeen syötin muksun ja tyttönen nukahti samoin tein. Mistä mahtaa mieli koettaa kertoa.. :p

Kolmisen viikkoa olis vielä töitä, sit muutama päivä lomaa ja takas koulunpenkille. Yksi jakso, yksi työharjoittelu ja yksi valmistuminen.. Jännää! Sitten pitäis todella olla aikuinen, hankkia työpaikka ja nauttia elämästä. :)

Remppakin alkaa olla loppusuoralla.

Olohuonetta.

Uudehko ruokailuryhmä.

Uudehko sohva.

Tosiaan, ruokailuryhmä on avokin vanhalta asunnolta, aiiivan ihana. <3
Sohvan bongasin huuto.netin kautta, ilmanen, kunhan vaan haettiin pois. Muutamahko tahra kankaassa on, mutta luulis lähtevän ihan puhdistusaineella. Pitää tuossa viikonloppuna putsailla. :)
Heti kun on tehty kevyt 9 tunnin lauantaivuoro. Huah, onneksi sillon tällön tykkään työstäni. :) Noiden viiden päivän vapaiden jälkeen oli vaan hirveän vaikea motivoitua taas. :D

Nyt voisin hieman suunnata siivoomaan, jotta pääsee suihkuun, jotta pääsee töihin. Tullut huomattua nyt metron oltua epäkunnossa, että dösillä pääsee paljon kätevämmin Ruohikseen, wau! Elämän pieniä iloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti