sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

#15.

Niin negisaamu.

Ekaa kertaa elämässäni olin alkanut kasvattaa yrttejä, oreganosta oli jo ihanat taimet aluillaan. Aamulla minua odottaa näky, kun kissa on möyhinyt kaikki kolme multaruukkua aivan nurin. Näkemiin taimet ja miltei näkemiin kissa.

Teen testin, joka on negatiivinen. Tiesin sen, mutta silti... perkele.

Kahvi ei maistu miltään, en osaa sitäkään keittää tänään.

Enkä saanut vapaa-aamuna nukuttua puolta kahdeksaa pidempään.

Sähköpostissa odottaa kuva minusta ja siipasta, joka on napattu 50-vuotisjuhlilla. Miksei kukaan ole kertonut, että olen lihonut noin paljon?

Ja sitten kaikki rysähtää ja purkautuu itkuna.

Tiedän kyllä, että nämä on aivan pikkujuttuja. Kahvia voi keittää uuden pannullisen, taimia saa uusia, kroppa kyllä ilmoittaa kun tarvitaan lisää unta ja vartalo kiinteytyy kun alan taas aktiivisesti käydä salilla. Vaan mistä se plussa saataisiin?

Tänään onneksi pääsen siivoamaan koko päiväksi avokin entiselle asunnolle, avainten luovutus on parin päivän päästä. Siivoaminen on aivan loistava tapa purkaa pahaa oloa. Ja lattioiden pesussa harvemmin pystyy epäonnistumaan. :)

Usein, kun jotain päätän, tiedän miltei samalla hetkellä, että tulen pyörtämään päätökseni. Samoin myös nyt.
Ensi kierrossa, kunhan se jossain vaiheessa alkaa, aion kokeilla ovistestiä. Ja juoda greippimehua, niin että napa raikaa. Sekä syödä vitamiineja. Ja syödä terveellisesti. Olen paras ihminen ikinä.

Muutama yö sitten näin unta, jossa ultrasin kotona mahaani. Sitä ei uni kertonut, miksi meillä makuuhuoneessa oli ultraäänilaite. Ensin ei näkynyt mitään, mutta lopulta kone itse ilmoitti, että "sydämensyke havaittavissa". (ihmeellisiä laitteita olen onnistunut hankkimaan :D)
Pian myös tuli isolle valkokankaalle (?!) tieto, että la on 12.5.2013. Aika tarkasti.
Joskus toivon, että unista pystyisi ennustamaan. Jos ensi kierrosta raskaus tärppäisi, niin laskettu aika olisi toukokuussa.

Ensi viikon aion pysyä poissa kaikilta vauvafoorumeilta ja sivustoilta. Teen töitä ja treenaan. Siippakin jo ilmoitti, että taidan hieman liikaa keskittyä näihin juttuihin.
Ja toisaalta, nyt voin ensi lauantaina ottaa vaikkapa muutaman oluen sen kunniaksi, että mulla alkaa viimein loma. :) Kuusi päivää kun jaksaa vielä töissä rutistaa.

Nyt suuntaan vaikka kävelylle. Hengittämään melko raikasta ilmaa ja toteamaan, että everything is fine.


Kp 27/30.

2 kommenttia:

  1. Oi, toi sun uni oli ihan mahtava! Tosiaan tuo päivämäärä voisi pitää paikkansa. Pakko olla enneuni!

    Ja pahoittelut negatiivisen testin johdosta. Tuo fiilis on kyllä niin kurja, niiiiin kurja. Mutta kyllä se helpottaa muutaman päivän päästä. Sitten vaan panostamaan tuohon toukokuuhun, joka jo unen perusteella vaikuttaa lupaavalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :)
      On tässä jo jotenkin tullut henkisesti valmistauduttua yritykseen ja positiiviseen ajatteluun ensi kuun osalta. Ei pitäisi vaan keskittyä liikaa...! :D

      Poista