maanantai 4. helmikuuta 2013

#95.

Voi kun uusi vauvanen oli NIIIIN suloinen! Oisin voinut istua koko yön Nyde sylissä ja tuijotella vaan toista. Ja se vauvatuoksu!
Nyt myös selvisi millainen on iho, kun puhutaan että on vastasyntyneen pehmeä. :)

Vierailun jälkeen suunnattiin sitten vielä keskustaan pikasesti, kerran jo Kättärillä asti oltiin. Käytiin hankkimassa Irmelille matkustusvehje! Ehkä aikaista juu, mutta saatiin yli puolet hinnasta pois vaikka aivan uutena ostettiinkin.
Tuossa just piti tietenkin hypistellä ja väännellä ja käännellä ja vaikuttaa ihan mainiolta! :) Helppokäyttöinen, ainakin ilman matkaajaa vielä. Ei koitettu autoon kiinnittää, mutta ohjeiden perusteella ei oo sekään ydinfysiikkaa. Ja värikin on hyvä, tuli sieltä sitten elokuussa kotiin kumpi tahansa. :)
Kuva täältä.

Toki, hieman hirvittää.. Tai on sellanen, että tuleeko rangaistus kun tehdään nyt näin isoja hankintoja. Vaan kun ei sitten haluaisi kesällä hankkia kaikkea kerralla, vaikka meinataan monet muut hankinnat käytettynä tehdäkin.

Mä olen nyt jo aika rakastunut tähän meidän tyyppiin.
Eräänä päivänä mainitsin miehelle, että on jopa ikävä tulokasta. Mies ihmetteli, että miten voi olla kun se on mukana koko ajan. Hassua, en ollut itse ajatellut asiaa noin. :) Kaukaa taitaa nähdä vähän selkeemmin kuin läheltä. ;)

Ja kohta taas unille. Vaan ei tää väsymys haittaa yhtään, kellahdan mahan viereen ja silittelen sitä. :)

2 kommenttia:

  1. Oiii mäkin niin haluaisin meidän babyn jo saada syliin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kohtahan se jo on siinä, tuhisemassa ja tekemässä hassuja ilmeitä! :)

      Ja tosiaan, Kaika täältä kirjoittaa. Menin eilen illalla unohtamaan blogi-tilin salasanan, enkä saa sitä ainakaan helposti palautettua.
      Pääsi perkele itku. :D

      Poista