maanantai 18. helmikuuta 2013

#98, väsymys.

Päätinpä lähteä äidin luo maalle muutamaks päiväks. Koti on jotenkin niiiin nähty. Paitsi nyt poissa ollessa oon tietenkin keksinyt vähän uusia sisustusjuttuja ja siivoilua ja hiii! Kunhan tää energia jatkuis kotiutuessa ja saisin jotain jopa tehtuä.
Vois myös leikkiä Tikkurilan maalisivuilla ja testailla tulevan vaavan huoneen värejä. Mintunvihreän huoneesta haluan, mutta kahtotaan toimiiko se sittenkään :)

Tää helmikuu on jotenkin toooosi hidas kuukausi. Ehkä senkin takia, kun seuraava neuvola on vasta ens kuun alussa ja se jänskättävä rakenneultra kuun lopussa! Siis tää huoli siitä, että onko kaikki hyvin on ihan hölmöä! Kun ei oo suurempia kipuja, ei vuotoa, ei aikasemminkaan oo mainittu mitään ja sydänäänetkin löytyy aina ettiessä, niin pitäs olla ihan rauhallisin mielin. Ja pääosin oonkin, välillä kun oon jopa pystyny unohtaa tän raskauden. :D Jos jonkun muun blogista luen toisen olevan jo viikolla 15 ja yli, niin mietin vaan miten pitkällä jo onkaan. Ite on edelleen vasta ihan alussa, jostain syystä. Ehkä mä synnärillä tajuan odottavani!
Tänään on nivusissa pakottanut ihmeellisesti.. jos jollain on ollut jaloissa kasvukipuja nuorempana, niin samanmoista fiilistä. Eli ei sinänsä niin kovaa särkyä, ennemminkin epämiellyttävyyttä. Voiko mun mestat alkaa natista liitoksistaan jo nyt? Lantio kun tästä levenee ni saan kulkea poikittain ovista sisään kesään mennessä.

Käytiin tänään piipahtamassa Lahden Karismassa, ostin Irmelille ekat tutit! Eihän sitä tiedä, jos jostain syystä tyyppi ei haluakaan tuttia ollenkaan, mutta onpahan äänenvaimentimia jo valmiina! Löyty onneks melko neutraalin värisenäkin, vaikka pääosin kaikki on joko tytöille tai pojille. Pöh!

Mä kyllä haluan sen kevään niin kovin. Voisin arjet kuluttaa remppahuoneen seiniä repien, mutta huoneesta pitäs saada pois ensin pienehkö parisänky, lipasto ja kirjahylly, yksin en niitä roudaa. Jostain syystä toi siippa tuntuu oottelevan nurmikon näkyviintuloa ennen kuin mitään voi tehdä. Ääääh. Haluan jo!




Mutta nyt toi äiti pullaa pöytään, pakko herkutella! ♡

1 kommentti:

  1. Tulispa tosiaan kevät! Mua oikeen ahistaa kun nyt on kahtena päivänä satanut vaan lisää lunta. Yyh.

    VastaaPoista