torstai 28. helmikuuta 2013

#102. Hyökkäysvaunut.

Ensin tärkeimmät, 17+0 pamahti!
Ja niin tais myös tuo maha pamahtaa. Viime yönä oon selkeesti nielassu jonku rantapallon. Ihoa pingottaa jo aika kovin. :D Vaan eipä haittaa! Nyt alkaa tuo etureppu olla jo kivasti näkyvillä vaatteidenkin alta. :)


Saatoin myös tänään interneettiä selaillessani bongata meille vaunut. Ainakin ihastuin kovin!
Ja monien perustelujen myötä mieskin tokaisi, että "eiköhän ne sitten hankita". Hihii. :)
Maanantaina mennään ihan paikan päälle kattomaan ja testaamaan. Jonkun videon noista katsoinkin ja vaikutti ihan todella käteviltä käyttää.
Jotenkin tuo värityskin sykähdytti! :)

Kuva lainattu täältä.

HA-LU-AN! Eikä hintakaan ollut nyt NIIN paha, vaikka avokin silmät vähän laajenivatkin. Vaunut on kuitenkin ihan uudet, ihan käyttämättömät ja ihan yhdistelmät! Yhdistelmät oon päättäny niiden olevan jo ennen kuin edes oltiin raskaana. :)

Huomenna pitäs sitten suunnata mökkeilemään viikonlopuksi. Kivasti lupasivat lisää pakkasiakin, mähän mahdun noihin toppahousuihini kevyesti kuin norsu... Ei todella toivoakaan, että nappi menis kiinni. Viimeks samaiset pöksyt ollu jalassa ennen viikkoa 12 ja silloinkin teki tiukkaa. (Herranjumala, siitäkin on jo yli kuukausi!) Vaan enköhän mäkin jotain hauskuutta löydä. :P

Edelliseen purnaus-postaukseen liittyen, sain jopa avattua suutani tänään. Sovittiin, että ens viikolla mennään jonakin päivänä uimaan kahestaan. :) Ja tulevalle viikolle on muutenkin kivasti menoa miltei joka päivälle!
On sen jo tässä muutamana päivänä huomannut, miten pelkkä 40 minuutin lenkki saa ihan eri fiiliksen aikaan, vaikka talsiskin pienessä vesisateessa. :)

Nyt kuolailemaan Masterchefiä ja pakkailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti