lauantai 23. helmikuuta 2013

#100. Hankintoja vaavalle!

Ihme ja kumma päästiin tänään Jumboon asti.
Siippa oli eilen hieman viettämässä varpajaisia, sanoin toki että yöllä voi soitella jos haluu kyytiä kotiin.
Tuli se soitto kyllä... 10 yli 6 aamulla. Onnellinen olin kovin! :)

Käytiin myös Chicosissa syömässä nam ja illaksi haettiin herkkuja Makuunista. :) Jos jonkun leffankin sais katsottua. Apocalypto ois boksilla valmiina.
Voi kyllä olla, että uni kutsuu molempia aika ajoissa.. :D

Mutta ne hankinnat! Viimein ehkä "uskalsin" ostaa jotain konkreettista juuri Irmeliä ajatellen. En tiedä mistä syystä, tuli vaan sellanen olo. Ja samalla kuitenkin kasvoi pelko siitä, josko oon liian aikasin liikkeellä.
Aamulla kyllä Irmelin sydän jumpsutti voimakkaasti ja taisi jopa potkia anturia. Tai muuten vaan viuhtoi menemään vauhdilla. :D


Tuota bodya oon himoinnut jo monta kuukautta. Nyt sen sitten nappasin mukaan koossa 56! Joten toivottavasti tyyppi ainakin hetken kerkeisi sitä käyttää. :) Ja puolipotkarit bongasin sitten myös ihanaisessa turkoosissa. Jostain syystä aivan mun lemppariväri, varsinkin kun sukupuoli on vielä hyvin kymysysmerkki.

Oon aina halunnut unikko-kuosisen tuttipullon, nyt sen sain! Tai beibi saa. :D Ja Anti-Colic -pullo napsahti mukaan myös. Sellainen täytyy vaan ostaa vielä pienemmässäkin koossa, nyt niitä ei hyllyssä ollut.



Oon tän hetkisiä hankintoja (joita ei ihan hirveästi ole :D) säilönyt laatikkoon. Elokuuhun on kuitenkin aikaa, enkä halua, että tavarat pyörii ympäri asuntoa pölyyntymässä. Rempatakin kuitenkin pitäis, niin onpahan nuo nyt ainakin varmassa tallessa. :)
Ja aika kiva oli jemmata nuo ostokset tuonne oottamaan tulevaa. :)

Seuraavana vuorossa on loppuilta sohvalla. Eilen tuli siivottua oikein urakalla, lattianpesua myöden, ja selkä on nyt sitten siitä oikutellut. Voi skolioosi sentään!

2 kommenttia:

  1. Voi mikä body <3 Meillon muuten kans turkoosi "teemavärinä" :D Kaikki melkeen turkoosia mikä vaan voi olla. Se vaan on jotenkin niin raikas ja kesänväri ja mun mielestä se sopii niin tytölle kuin pojallekin. :) Me kans ollaan ostettu pari noita mam tuttipulloja kun ne on vissiin ihan parhaimpia + helppoja puhdistaa. Tommoset samanmoiset housut tulee muuten äippäpakkauksessa. :) ne on ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii äippäpakkauski! :D
      Turkoosi on kyllä kesäväri :)
      Joo katoin sit tos iltasella puhdistusohjeita ja vaikutti tosi kätevältä. Plus jos se tosiaan helpottaa, ettei ilmaa kerry masuun niin pahasti niin jes :)

      Poista