tiistai 16. heinäkuuta 2013

#137. Kotiintulovaatetus ja sairaalakassi.

Laskettu aika se vaan lähestyy. En tosiaan usko, että Irmeli omatoimisesti tulisi ulos ennen la:ta, mutta onhan se hyvä olla valmiina. :)
Joten sain vihdoin pakattua sairaalakassia itselleni, pääosin hygieniatarvikkeet. Jossain olisi myös shampoo ja hoitoaine, mutta enpä tietenkään just nyt löydä niitä kun kuvailin! Toivottavasti kuitenki ennen lähtöä bongaan ne, ostettu kuitenkin just tätä tarkoitusta varten. ;D
Erikseen mulla tulee olemaan mukana sitten käsilaukku, johon heitän tutun lompakko-avaimet-puhelin-neuvolakortti -yhdistelmän. On tässä kuitenkin sen verran vielä neuvola- ja sairaalakäyntejä, notta muuten on lippuset ja lappuset hukassa jos ne jo pakkaan ja siirtelen koko ajan. :D

Mutta kuvia!


- Vartalosuihke
- Ripsiväri
- BB-voide
- BB-silmänympärysvoide (varmaan tosi tarpeellinen :D)
- Kasvorasva
- Kulmakarvageeli
- Hiusharja ja ponnareita
- Ripsentaivutin
- Deodorantti
+ pesuaineet uupuvat.
Sairaalakassiin tuun vielä pakkaamaan puhelimen ja tabletin laturit, sekä itse tabletin. Nekin vaan ovat vielä kotosalla käytössä, joten pitää laitella muistilapulle uupuvat tavarat! En epäile hetkeäkään, etteikö sairaalassa olisi muutakin tekemistä kuin roikkua facebookissa, mutta jos nyt sattuu joku tylsä, uneton hetki iskemään..! :)

Beibille kotiutumisasu kokoa 50.

Kotiutumisasu kokoa 56.

Pipo nyt on ehkä pienintä kokoa mitä löysin ja menee molemmissa asukokonaisuuksissa, ei oo ainakaan varoteltu, että täältä suuripäistä olisi tulossa. :D Ylemmässä kuvassa on myös pienet sukat rullalla, otan niitä muutamatkin mukaan. Toiset jalkoihin ja toiset tarvittaessa pikkukätösiin!

Muutama harso, ne sukat ja varalta tutit.

Ja näin on kaikki pakattuna isille valmiiksi turvakaukaloon! Voi sitten napata mukaansa, kun lähtee hakemaan meitä kotiin. :) Eikä mun tarvitse koittaa puhelimessa neuvoa. Säästää hermoja itse kultakin, eritoten minulta!

Oon viime yönä saanut nukuttua 13 tuntia! Hertsileeri! Yöhön tosin sisältyi melko voimakas migreenikohtaus, mutta panadolien ja unen avulla se onneksi oli kadonnut ennen aamua.
Verenpaineet ja verensokerit sen sijaan ovat tänään herättäneet kummastusta.
Paastosokeri oli aamulla ihan normaali 4.6 (arvo pitää olla alle 5.5) Nautiskelin sitten aamiaiseksi kupin kahvia ja täysjyväleipää levitteen kera. Mittasin hieman yli tunnin päästä sitten verensokerin taas, niin masiina näytti arvoksi 7.7!! (tunnin jälkeisen arvon tulee olla alle 7.8)
Eli viitearvoissa kyllä oltiin, mutta ei mulla koskaan ole noussut tunnin jälkeinen arvo noin korkeaksi! Varsinkaan, kun katsoo ettei toi aamiainen ollut kovin suuri.
Seuraavaksi katselin sitten paineet. Sieltäkin pamahti mainiot lukemat 127/85, eli alapaine alkanut nousemaan. Näitä mittasin muutamankin kerran ja suunnilleen samat lukemat tuli joka kerta.
Päätin soitella neuvolaan, sieltä kun aina sanotaan että ennemmin soittaa kuin miettii ja murehtii itsekseen. Kuulemma ei syytä huoleen, neuvolatäti onkin odottanut koska mun sokerit pompsahtaa. :D Vauva on kuitenkin isokokoinen, niin on normaalia tuo arvojen nousu (?) Sain käskyn kuitenkin seurata vähän tarkemmin kuin normaalisti.
Verenpaineesta samanlaiset ohjeet. Kunhan ei päänsärkyä tai näköhäiriöitä ilmene, sitten soitto äippäpolille suoraan.

Aamusekoilujen jälkeen päästin lopulta kaupoille! :) Miehellä oli tänään vapaapäivä, niin käytiin viimein hankkimassa meille täytettävä ilmapatja. Vierassänkyä ei meiltä löydy eikä sohvaakaan saa auki, niin aika mainio ratkaisu tuo. :) Ja torstaina se pääseekin heti käyttöön, kun siskon pitäisi tupsahtaa meille kylään, ihanaa. :)
Sain myös viimein uudet sohvatyynyjen päälliset (sekä sohvatyynyt), kun käytiin Ikeassa ja Kodin Ykkösessä. Ikeasta tarttui mukaan myös patjansuojuksia muutama kappale. Ihan käteviä varmasti nyt suojaamaan omaa sänkyä ja sitten beibin petiä. :)


Näitä keltavalkoisia tyynynpäällisiä olin niiiiin ootellu aleen!

Unettomia öitä varten sain myös viisi kautta Rimakauhua ja Rakkautta! Se on niiiiiiin ihana sarja. :) Ainakin oli silloin vuosia sitten, kun tuli televisiosta. En jaksa ootella, että voin alkaa kahtelemaan. :) Toinen vaihtoehto on säästellä jaksoja mahdollisia tulevia imetysmaratoneja varten. Hihii! :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo enää teillä pitkä aika kun lapsen pitäis syntyä. :) On ollu ihana lukea tätä sun blogia. Täällä mennää vasta ihan alussa. Silti oon jo miettiny, että mitähän kaikkea sitä pitäiskää pakata sitten kotiuttamis kassiin. Meijän laps syntyy talvella, joten ihan noin vähillä vaatteilla ei selvitä, täytyy se puku pakata ainakin mukaan. Tsemppiä loppuraskauteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kommentista! :)

      Mullakin on vielä pohdinnassa, pitäiskö ottaa joku "nallepuku" varoiksi mukaan. Viltti ainakin! Aina sitä on niin valmistautunut kaikkeen ja nyt ei olekaan mitään hajua, kuinka pukea lapsi lämpimästi. :D

      Teillekin toivottelen paljon jaksamista ja onnea raskausajalle! :)

      Poista