tiistai 23. heinäkuuta 2013

#139. Babyshowereita ja vauvajuhlia!

Tuliskohan tästä kirjoittamisesta nyt mitään. Jaksankohan keskittyä, että saisin kiinnostavan postauksen aikaan kuvineen. Koetetaan ainakin. :)

Viime keskiviikkona oli sovittuna, että menen illalla hoitamaan miehen veljenpoikaa muutamaksi tunniksi heille. Jännitti aivan hirviäst! Mieskin kyseli ennen töihin lähtöään, että odotanko innolla muksun hoitoa, totesin notta osaankohan edes vaippaa vaihtaa. :D Hassua, että epävarmuutta on enemmän kun on kyse muiden lapsista. Ei mua jostain syystä yhtään huoleta osaanko ja pystynkö hoitamaan omaa käärylettäni. :)
Reippaasti sitten lenkkeilin tuon muutaman kilometrin matkan ja saavuin määränpäähän hehkeän hikisenä! (pienten supistelujen kera :))
Soitin ovikelloa ja kyllä loksahti leuka kuistille, kun oven takaa paljastui liuta miehen serkkuja ja ystäviä, joista on mullekin tullut läheisiä tässä yhdessäolon aikana. Olivat sitten järjestäneet mulle babyshowerit, aivan yllätyksenä! :) Aluks oli kyllä jotenkin epäuskonen olo, koska harvoin mua on yllätetty juhlilla. :)
Miehenketalekin oli tiennyt juhlista, en tajua miten en huomannut mitään vaikka hän aamulla kyseli fiiliksiä. :D
Kuvia mulla ei valitettavasti ole kuin lahjoista, vaikka tarjoilutkin olivat ihanat, nam.
Ohjelmassa illan aikana oli Irmelin syntymäajan ja tulevan nimen arvailua, arvaukset oon huolellisesti säilyttänyt vauvakirjan väliin. :) Ajattelin, että lähimmäksi ajankohdan oikein arvannut saa jonkinlaisen pienen palkinnon. Se kannattaisi varmaan hankkia etukäteen, sillä voin vain kuvitella miten kaikki hetket pyörivät vastasyntyneen ympärillä muutaman viikon päästä. :)
Sokkona maistelin myös soseita ja ruokia, miltei sain arvattua kaikki ainesosat oikein! :D


Sain tosiaan ihanan vaippakakun, oi että! :) Irmeli sai lelukirjan, muutaman bodyn, aivan ihanan solmupipon, pesuaineita, tuttinauhan ja helistimen sekä tietenkin tuon ammeen! Se meiltä puuttuikin täysin.
Myös tuleva mama sai hemmottelua; ihania erilaisia kasvonaamioita, jalkakylpysuolaa sekä jalkarasvaa. Niitä ehdinkin jo viikonloppuna äidin luona testata saunoessa, teki kyllä hyvää!

Perjantaina menikin sitten aamu- ja iltapäivä siellä Jorvissa, josta jo aiemmin kertoilin. Tällä hetkellä sappiarvot ovat lähteneet laskuun, eli lääkitys toimii! Myöskään insuliinia ei tarvinnut aloittaa, sain torstaihin asti lisäaikaa seurailla sokereitani. Korkeat arvot on voineet johtua liian pitkästä paastosta yöllä, joka voi kyllä hyvinkin pitää paikkansa. Söin nimittäin eilen iltapalan myöhemmin kuin normaalisti ja tän aamun arvot olivat aivan normaalit, huh. :)

Lauantaina, vanhempien luona, mut herätettiin yhdeksältä aamulla. Sisko pirteään tapaansa julisti, että aamupalalle olis tultava nyt. Aivan unessa laahustelin keittiöön, en edes yhtään ihmetellyt miksi mut niin aikasin herätettiin. :D Nukun kuitenkin maalla ollessa aina parhaat yöunet.
Onneksi herättivät, mua odotti nimittäin tällainen näky aamiaisella;




Oon aika onnekas tyttö, että mulla on niin ihana perhe. Sain toisetkin vauvajuhlat, vaippakakkuineen kaikkineen. Nääkin oli saatu suunniteltua mun tietämättäni, vaikka oon aina yleensä uteliaana tiedustelemassa kaikkea. :D
Irmeli sai muutaman ihanan paidan, toki vaippoja ;D, hoitotarvikkeita ja Barbababa-helistimen (jonka tuleva äiti taitaa omia). Itse sain äitiyttä julistavan t-paidan, rintapumpun ja koruja! :)
Aamiainen oli ihana ja niin kyllä koko päivä. Hyvää ruokaa ja ihan vaan oleskelua. :)

Aivan ihanat vaunut ja namnam-hedelmäsalaattia!

Nyt on ainakin vauvan tuloa juhlistettu! :) Oon kyllä aivan otettu molemmista juhlista.
Ja vaippoja Irmelillä tulee ainakin olemaan, niitä ei tarvii hetkeen olla kaupasta hakemassa. :) Vielä kun saataisiin tuo vauvanhuone viimeisteltyä (hyllyt päättivät tipahtaa alas seiniltä...), niin saisin tavarat ojennukseen.

Hassua ajatella, ettei tätä mahaa kohta ole enää. Toisaalta oon kyllä niin odottanutkin, että sisältö siirtyisi tähän ulkopuolelle ihasteltavaksi, että kärsimättömyys alkaa vaivata. :D

Kylläpä on suippona!


Täytyy vielä napsia masukuvia, kun niitä saa otettua muistoksi. Vaikkakin mahan etuosaan on nyt alkanut repeytyä, niin pitkään selvisin ilman arpia muualla kuin kyljissä! :D

Nyt on kuitenkin syötävä ja nukuttava hetki, tiedossa olisi vielä imurointia ainakin loppupäivälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti